‘Klopjacht’: Play4 deelt exclusieve nabespreking met opgepakte kandidaten en verklikker

Klopjacht is nog maar twee aflevering ver en er zijn al zo goed als twee duo’s gesneuveld. Na de halve arrestatie van Anja (zonder zoon Lothar), was het afgelopen zondag de beurt aan Demi & Ilias. Zij werden namelijk verklikt en deze gouden tip zorgde ervoor dat ze opgepakt konden worden. In een exclusieve online video kan je nu zien hoe het duo samen met Axel Daeseleire de verklikken op de hoogte mag brengen dat ze 500 euro heeft gewonnen.

Het concept van het tweede seizoen van Klopjacht op Play4 is nagenoeg ongewijzigd. Het enige verschil is dat kijkers op voorhand de gezichten van de deelnemers wisten. Zo konden ze ervoor kiezen om ofwel het – deels vernieuwde – speurdersteam te helpen, of de deelnemers zelf.

Als je de speurders wil helpen, kan dat via de kliklijn op het nummer 0475 11 55 55 kan je contact opnemen met de speurders via WhatsApp. Je kan ze een bericht sturen, een foto of video delen, maar je kan ze niet bellen. Als je een gouden tip geeft aan de speurders, die tot een arrestatie leidt, dan maak je kans op een beloning van 500 euro.

Demi & Ilias

Dat nieuwe spelelement kwam in de tweede aflevering voor het eerst echt aan bod toen Demi en Ilias verklikt werden. Meteen bewees de kliklijn zijn nut, want niet veel later stond het arrestatieteam aan het huis waar het duo zich verschool. Daardoor stopte het spel daar ook voor hen.

Na de feiten brengt Axel Demi en Ilias een bezoekje om met hen te spreken over hun arrestatie. Het duo blijkt al snel doorgehad te hebben dat ze verklikt zijn. Daarna belt Axel samen met hen de verklikker op die de gouden tip had om haar mee te delen dat ze 500 euro heeft verdiend. Ook Ilias en Demi krijgen zo de kans om iets te zeggen aan hun verklikker … en nemen het al bij al nog sportief op.

Bekijk hier gesprek tussen Axel, Demi, Ilias en hun verklikker:

Klopjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...