‘Klopjacht’: Eerst aflevering zorgt meteen voor primeur

Het nieuwe seizoen van Klopjacht is zondagavond van start gegaan op Play4. Daarmee werd door speurders meteen een eerste vangst gedaan … of toch een halve vangst. Terwijl moeder Anja in de boeien werd geslagen, wist zoon Lothar namelijk nipt te ontkomen. En zo heeft Klopjacht meteen een primeur te pakken.

Het concept van het tweede seizoen van Klopjacht op Play4 is nagenoeg ongewijzigd. Het enige verschil is dat kijkers op voorhand de gezichten van de deelnemers wisten. Zo konden ze ervoor kiezen om ofwel het – deels vernieuwde – speurdersteam te helpen, of de deelnemers zelf.

Als je de speurders wil helpen, kan dat via het nummer 0475 11 55 55 kan je contact opnemen met de speurders via WhatsApp. Je kan ze een bericht sturen, een foto of video delen, maar je kan ze niet bellen. Als je een gouden tip geeft aan de speurders, die tot een arrestatie leidt, dan maak je kans op een beloning van 500 euro.

Anja en Lothar

Die 15 deelnemers bestaan dit jaar uit zeven duo’s en één enkeling. Maar daar is nu dus na één aflevering al verandering in gekomen. Het moeder-zoon duo Anja en Lothar beslisten namelijk om na een korte vlucht een pauze in te lassen. Daarbij werden ze echter opgemerkt. Speurders Guy en Jeremy reden met de auto door Marche-les-Dames wanneer ze plots personen zien bij een verlaten gebouw. Op dat moment beslissen ze op te splitsen. Een beslissing die voor Anja fataal zal zijn, maar voor Lothar goed uitdraait. Hij moet vanaf nu het avontuur alleen voortzetten dus.

Bekijk het fragment uit Klopjacht hier:

Het tweede seizoen van Klopjacht is iedere zondag te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...