‘Klopjacht’-deelnemers maken kennis met de kliklijn: “Iedereen kan ons verklikken”

Het tweede seizoen van Klopjacht is sinds vorige week te zien op Play4 en GoPlay.be. In de eerste aflevering kregen we al meteen de eerste arrestatie te zien en ook in de rest van het seizoen wordt het de voortvluchtigen niet makkelijk gemaakt. Zo krijgen ze vanaf deze week te maken met de kliklijn en die zorgt meteen voor stress.

Wij kwamen enkele maanden geleden al te weten dat er dit jaar een kliklijn zou zijn bij het tweede seizoen van Klopjacht. Maar nu krijgen we ook te zien hoe de voortvluchtigen en speurders reageren op het nieuws.

Kliklijn

In de teaser voor de tweede aflevering van het tweede seizoen van Klopjacht komen de voortvluchtigen te weten dat er een kliklijn is. Dat maakt hun vlucht natuurlijk op slag heel wat moeilijker. Want wie valt er nog te vertrouwen? “Vanaf morgen kan iedereen ons verklikken”, merkt Saar op. “Overal waar je hulp gaat vragen, is er de mogelijkheid dat ze ons zullen verklikken”, gaat haar zus Imke verder. “Je kan enkel binnen je eigen netwerk blijven.”

Bij de speurders krijgen we een heel andere reactie. “Nu zullen ze niemand meer vertrouwen”, klinkt het bij hoofdspeurder Danny. “Ze zullen zowel mogelijk drukke plaatsen vermijden.” Zij krijgen natuurlijk duizenden extra ogen om de voortvluchtigen op te sporen. “Dat zal hier straks hopelijk ontploffen!” Of de kliklijn al meteen voor een arrestatie zorgt, krijgen we zondag te zien.

Bekijk hier de teaser voor de tweede aflevering van Klopjacht:

Klopjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...