‘Klopjacht’: Mike en Stef draaien rollen om en volgen speurders

Het nieuwste seizoen van Klopjacht is ondertussen volop aan de gang. De speurders zijn al twee weken met lege handen achtergebleven en willen het in de nieuwe aflevering dus terug goed doen. Maar dat is buiten deelnemers Mike en Stef gerekend. Zij hebben namelijk een manier gevonden om hen te slim af te zijn.

Dat de kandidaten van Klopjacht soms creatief uit de hoek kunnen komen, is geen geheim meer. Eerder koos Saar al voor een kortere haardos en ook Mario lokte de speurders al in de val met zijn geschoren baard. Maar deze week is de hoofdrol weggelegd voor Mike en Stef. De twee vrienden doen er nog een schepje bij en beslissen de speurders te gaan volgen.

Pakket

In de vorige aflevering slaagden de speurders er niet in om een voortvluchtige op te pakken, al zaten ze Lothar wel kort op de hielen. Nadat ze al twee keer oog in oog hebben gestaan, staat hij vanboven op het verlanglijstje.

Om die reden hebben de andere overgebleven kandidaten iets meer ruimte om hun plan verder uit te denken. En dat is noodzakelijk, want de voortvluchtigen moeten een pakketje ophalen bij iemand uit hun netwerk. Om alle risico’s te vermijden, hebben Mike en Stef een extra plan uitgedacht.

Masterplan

Al sinds de start zijn Mike en Stef bezig met hun masterplan. Op de eerste dag gingen ze langs bij een IT-bedrijf en regelden ze drie trackers die ze op de auto’s van de speurders kunnen plakken. Zo weten ze wanneer de speurders te dicht in de buurt komen. Terwijl de speurders bezig zijn met een huiszoeking, plaatst een handlanger zo’n tracker onderaan de auto.

Op die manier draaien ze de rollen om en kunnen zij nu de locatie van de politiewagen volgen. Of dat hen zal helpen aan de uiteindelijke overwinning, valt af te wachten.

Bekijk de preview van Klopjacht hier:

Klopjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...