‘Klopjacht’-blunder: Speurders staan oog in oog met voortvluchtige, maar herkennen hem niet zonder baard

Het tweede seizoen van Klopjacht startte goed voor de speurders. Ondertussen hebben ze al in elke aflevering iemand kunnen oppakken. En ook in de vierde aflevering komen ze wel heel dicht bij een van de deelnemers. Maar ze herkennen hem niet door z’n nieuwe uiterlijk.

Er wordt vaak gezegd: je lijkt een compleet ander persoon zonder baard. En bij Mario van Klopjacht blijkt dat inderdaad zo te zijn. In de teaser voor de aflevering van nu zondag is te zien hoe de speurders binnenvallen bij Mario. Maar ze herkennen hem niet.

Mario zonder baard

In de vierde aflevering van Klopjacht is te zien hoe Mario zijn kenmerkende lange baard afscheert. En dat doet hij geen seconde te vroeg, want niet veel later vallen de speurders al binnen. Ze zijn ervan overtuigd dat Mario zich in de woning schuilhoudt en komen dan ook oog in oog te staan met de Kempenaar. Daarbij vragen ze zelfs aan Mario zelf of hij weet waar Mario is.

Na Saar met haar gemillimeterde kapsel, is Mario nu al de tweede deelnemer die dankzij een scheerapparaat de speurders te slim af is. Saar zat vorige week met haar “mannenkleren” en haar haar volledig kortgeschoren recht voor de speurders. Maar dat hadden ze pas door toen Saar er al vandoor was. En nu maakt Mario zich snel uit de voeten. Maar op dat moment lijken ook de speurders – met de hulp van een Snapchat-filter – door te hebben dat ze oog in oog stonden met Mario zonder baard. Het zal dus nog spannend worden of Mario ook echt zal kunnen ontsnappen.

Bekijk hier de teaser voor de vierde aflevering van Klopjacht.

Klopjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...