‘Love Island’: Dit krijgen de kandidaten te eten en te drinken in de villa

In Love Island is er uiteraard vooral aandacht voor het daten, het vormen van de koppels en de onderlinge relaties tussen de kandidaten. Daarnaast moeten de bewoners van de villa natuurlijk ook eten. Hoe dat gebeurt en wat de kandidaten daarbij voorgeschoteld krijgen, vertelt Vanity op Instagram.

Omdat er al heel wat bombshells bijkwamen in dit seizoen van Love Island, moesten er uiteraard ook meerdere kandidaten de villa verlaten. Een daarvan was Vanity. Zij bleef eind vorige week tijdens een herkoppeling alleen over waardoor het avontuur er voor haar opzat.

Bij haar thuiskomst merkte Vanity dat ze massaal veel berichtjes had gekregen via Instagram. Daarom vroeg ze in haar Story’s aan haar fans welke vragen ze hadden over Love Island. Op die oproep kwamen heel wat vragen binnen, waarop de jonge Vlaamse eerlijke antwoorden gaf.

Eten …

Enkele kijkers wilden daarbij weten wat de bewoners te eten krijgen in de villa. “’s Morgens moeten we zelf ontbijt maken, natuurlijk wel met voorziene ingrediënten. Over de middag en avond aten we het voorziene eten. Dat was altijd redelijk gezond en verschillend, met een gezond dessertje erbij (fruit). Het was een soort buffet. In de late avond kregen we dan nog een snackmoment, zoals chips of koekjes”, legt Vanity uit.

“Jongens en meisjes aten apart omdat er geen camera’s draaiden tijdens het eten. Ook mochten we het niet over inhoudelijke zaken hebben. Logisch ook, want anders hadden we niets meer te zeggen doorheen de dag”, gaat ze verder.

… en drinken

“We drinken niet zoveel in de villa, want het is nog steeds een deftig programma. We willen niet dat er iemand te veel drinkt en hierdoor zich slecht zou voelen of zatte beslissingen zou maken. Het gaat daar om de liefde en dat kan je alleen maar als je deftig na kan denken”, besluit Vanity.

Meer
Lees meer...