‘Love Island’-afvaller Vanity blikt terug op haar verblijf

Het is dit seizoen een komen en gaan op Love Island. Zo moest Vanity eind vorige week het programma verlaten nadat ze bij een herkoppeling als single overbleef. De jongste deelnemer van dit jaar reageerde achteraf toch vooral dankbaar voor het avontuur.

We krijgen dit seizoen bijna dagelijks een nieuwe bombshell te zien op Love Island. Om geen overbevolking te hebben in de villa moet er daardoor uiteraard ook af en toe iemand vertrekken. Dat was bijvoorbeeld als het geval voor de mannen Thymo en Kluuk en het koppel Gala en Zoran. Het meest recente afscheid was echter dat van Vanity.

Dankbaar

Bij de laatste herkoppeling bleef zij samen met Naomi als laatste over toen Job moest kiezen met wie hij in een koppel wou zitten. Job koos daarbij voor Naomi waardoor Vanity de villa moest verlaten.

“Heel spijtig dat ik eruit ben. Het was niet mijn eigen keuze, maar het heeft zo moeten zijn. Ik ben heel dankbaar voor dit avontuur en voor alle mensen die ik heb leren kennen”, blikt ze terug bij Grazia. “Ik ga de momentjes ’s ochtends in bed echt missen. Samen wakker worden, dat felle licht, maar vooral al die liefdevolle mensen om je heen. Dat is zo fijn.”

Jonna en Kimmy

Hoewel Vanity tijdens Love Island de leukste connectie leek te hebben met Job, zijn het toch andere bewoners die ze het meest zal missen. “Ik ga vooral de uitspraken van mijn grote broer Jonna missen. Hij kon mij altijd goed peptalks geven. Maar ik ga ook Kimmy missen en haar vreugde. Eigenlijk kan ik niet kiezen, want ik ga iedereen missen”, besluit Vanity.

Meer
Lees meer...