‘Love Island’: Zo reageerde afvaller Kluuk op zijn vertrek

Het is een bewogen seizoen in Love Island. Dag na dag komen er nieuwe bewoners bij in de villa. Ondertussen moesten ook al twee mensen het programma verlaten. De laatste daarvan was Kluuk, die begin deze week moest vertrekken. Toen klonk hij heel ontgoocheld, maar ondertussen is de Nederlander wel al wat gekalmeerd.

Maandagavond konden we op Streamz zien hoe er met Job een zoveelste bombshell zijn intrede deed in Love Island. Hij zorgde meteen voor opschudding, want door zijn komst moest er iemand vertrekken. Job ging na zijn intrede namelijk een koppel vormen met Naomi, waardoor haar vorige ‘koppelpartner‘ Kluuk naar huis moest.

Naomi

“Ik koos voor Naomi op basis van uiterlijk. En toen gingen we praten en vond ik haar eigenlijk wel heel leuk. Toen dacht ik: ‘Als het uiterlijk goed is, en ik kan met haar lachen, dan kan dit wel wat worden’. Maar ik wilde ook niet te snel gaan en dat zie je ook wel terug”, legt Kluuk uit aan Grazia.

De 27-jarige Nederlander reageerde in de villa heel geshockeerd toen Job ‘zijn’ Naomi koos. “Weet je wat het is, we kennen elkaar ook nog maar een paar dagen. Ik neem haar niks kwalijk en hem ook niet”, blikt hij nu terug. “Het ging voor mij allemaal heel snel. Daarom reageerde ik ook zo geschrokken. Eerst dacht ik nog wel dat het een normale herkoppeling zou zijn. Omdat er natuurlijk nog een vrouw alleen was.”

Vliegtuig

Na zijn onverwachte vertrek hoopte Kluuk nog op een verrassende wending, waardoor hij toch mocht blijven. “Ik heb dat constant gehoopt. Toen ik op het vliegveld werd afgezet dacht ik: ‘Oké, het zit er echt niet meer in’. Ik was zelf niet heel bekend met het programma van tevoren. Ik wist niet wat voor trucjes ze allemaal konden uithalen. Ik had het een paar keer gezien, maar ik had bijvoorbeeld niet verwacht dat Nycole terug zou komen. Ik zat echt tot het laatste moment te hopen. Maar het mocht niet baten helaas. Ik heb wel een onwijs leuke tijd gehad en dat is het belangrijkste. Het was een ervaring die ik niet had willen missen”, klinkt het.

Single

Door zijn vroegtijdige vertrek, moet Kluuk dus opnieuw als single naar huis. Nadat hij moeite had om in Nederland de liefde te vinden, hoopte hij daar nochtans verandering in te brengen in Love Island.

“Elke keer na één, twee of drie dates in Nederland stopte ik ermee. Zo leer je natuurlijk niemand kennen. Ik dacht: door aan Love Island mee te doen, zit je 24 uur per dag op elkaars lip en heb je weinig afleiding van buitenaf; dan ga je écht iemand leren kennen. Qua leven kwam het ook goed uit. Ik ben net klaar met mijn studie en werk zit eraan te komen. Ik ben 27, voor mij is het nu wel de tijd om een mooie, leuke vrouw te gaan vinden”, besluit Kluuk.

Meer
Lees meer...