‘Love Island’: Eén deelnemer verlaat de villa en oude bekende keert terug

Het nieuwe seizoen van Love Island is ondertussen al iets langer dan een week bezig. In die week is er wel al heel wat gebeurd. Zo zijn de koppels al eens volledig door elkaar gehaald én hebben we al afscheid moeten nemen van enkele kandidaten. Ook nieuwe gezichten deden al hun intrede en dat was ook deze keer het geval. Al was dat nieuwe gezicht niet volledig nieuw.

Het was een bewogen eerste week op Love Island. Het programma begon in een gloednieuwe villa met tien originele Islanders: vijf mannen en vijf vrouwen. Daar kwam dinsdag met Kimmy al een eerste bombshell bij. Zij leek even Nycole naar huis te sturen, maar die mocht terugkeren met Zoran, de volgende bombshell. Later op de week deed ook Thijn zijn intrede in de villa. Deze keer is het de beurt aan Job. Hij won de Nederlandse editie in 2021.

Exit Kluuk

Alles begon gisteren met de intrede van de nieuwe bombshell Job. Bij de Belgische kijker doet de naam misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar Job was al een keer in Love Island te zien. Dat was toen het programma in 2021 een exclusief Nederlandse versie maakte. Job won die editie samen met Esmée, maar hun relatie hield geen stand.

Dus komt hij nu terug naar de villa om opnieuw op zoek te gaan naar de liefde. Hij viel bij meerdere vrouwen alvast goed in de smaak, waarna hij zelf mocht kiezen met wie hij een koppel wilde vormen. Na de exit van Thymo zou dus opnieuw een man Love Island moeten verlaten. Dat werd uiteindelijk Kluuk, omdat Job resoluut voor Naomi leek te kiezen.

Reacties

De exit van Kluuk en de terugkeer van Job zorgt niet overal voor opgewekte reacties. Op sociale media uitten fans dan ook hun mening over de “recyclage van de productie”. “Er zijn toch genoeg jongeren die willen meedoen? Hij heeft toch al genoeg aandacht gekregen” en “Ik ben het er helemaal niet mee eens dat Job wéér mag meedoen”, zijn maar twee van de vele reacties op X.

Meer
Lees meer...