‘Love Island’: Lena geeft update over relatie met Imad

Gisteren dropte Lena een bommetje op Love Island. Net voor de herkoppeling gaf ze aan dat ze heimwee had en het liefst het eiland zou verlaten. Ze vormde op dat moment een hecht koppel met Imad, die dan ook ineens besloot om te vertrekken. Ondertussen zijn de twee al terug thuis en nu geeft Lena een update over hun band.

Het nieuwe seizoen van Love Island is in volle gang. Dat betekent ook dat we al afscheid hebben moeten nemen van heel wat kandidaten, maar ook dat er al veel nieuwe gezichten te bewonderen zijn. De nieuwste in de groep is Zoë, die bij de herkoppeling van vanavond meteen voor een belangrijke beslissing staat.

Maar net voor die herkoppeling kwam Lena met belangrijk nieuws. Zij wilde het programma namelijk verlaten.

Exit Lena

Lena is een van de Islanders die er al sinds het begin bij is. In de eerste aflevering werd ze meteen gekozen door basketballer Imad en in de twee weken die volgden bleven de twee ook trouw aan elkaar. Het leek er dan ook sterk op dat het duo het ver zou schoppen in de show, maar daar besliste de heimwee van Lena uiteindelijk anders over.

“Ik ben een persoon die heel vaak aan een ander denkt en bezig is met hoe iedereen zich in de groep voelt. Maar het is belangrijk dat ik nu aan mijzelf denk. Ik denk dat het beter is dat ik nu gewoon terug naar mijn hondje ga”, vertelde ze in de aflevering van maandag. Uiteindelijk besliste Imad dat hij zou meegaan. “Zoals ik tijdens het laatste vuurkorf zei: ‘Als wij moeten vertrekken, dan gaan we samen’. Ik heb het gevoel dat ik al alles heb gewonnen, dankzij haar”, zei hij daarover.

En nu?

Dat Imad zou volgen, was blijkbaar niet op voorhand afgesproken en kwam dan ook voor Lena als verrassing. Ondertussen heeft ze op Instagram, via Love Reality, een update gegeven over hun relatie.

Daarbij benadrukt ze dat de twee niet van plan zijn om met elkaar verder te gaan. “Ondanks ons bijzonder avontuur en de oprechte gevoelens die werden uitgesproken, hebben we na enkele diepe gesprekken besloten dat ons verhaal geen vervolg kent”, schrijft Lena. Het eerste Love Island-koppel is dus al niet meer.

Love Island is elke dag om 20 uur te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...