‘Love Island’: Herkoppeling zorgt voor nieuw afscheid

De tweede week van Love Island zit er ondertussen op. De voorbije twee weken zijn er zo ook al heel wat kandidaten vertrokken en zijn er ook heel wat nieuwe gezichten bij. Gisteren moesten we afscheid nemen van Gala en Zoran, maar ook vandaag keerde er nog een kandidaat huiswaarts.

Vorige week zagen we zo al hoe Nycole tijdelijk afscheid moest nemen, maar ook hoe ze meteen daarna terugkeerde. Dat kon niet gezegd worden van Thymo en Kluuk die ondertussen de villa voorgoed verlaten hebben. Gisteren volgden ook Gala en Zoran nog.

Ondertussen kwamen er ook al heel wat nieuwe mensen bij. Zo is er Thijn, de broer van ex-kandidaat Eilish, Job, een ex-winnaar, én Amandine uit het vorige seizoen. Die laatste mocht tijdens deze aflevering als eerste kiezen met wie ze een koppel wilde vormen. Daarna was het de beurt aan de jongens. Degene die daarna als single overbleef, moest het spel ook verlaten.

Herkoppeling

De eerste die na de exit van Gala en Zoran dus een partner mocht kiezen, was Amandine. Zij ging voor Thijn, met wie ze de eerste dag al meteen goed overeenkwam. Nadien was het aan de jongens. De eerste daarbij was Kevin, ook een nieuwkomer. Hij koos voor Garbi, met wie hij al een leuke date had.

Daarna koos Kengi voor “zijn” Kimmy, ging Jonna opnieuw voor Nycole, bleef Imad trouw aan Lena en ging Job uiteindelijk, na lang getwijfel, voor Naomi. Daardoor bleef Vanity, na de exit van Zoran, uiteindelijk als single achter. Zij moest de villa dan ook meteen verlaten.

Meer
Lees meer...