‘Love Island’: Dit zijn de koppels na Casa Amor

Het nieuwe seizoen van Love Island is ondertussen al toe aan zijn vierde week. Eind vorige week zagen we hoe de mannen terugkeerden uit Casa Amor. Daarbij was de vraag of ze een nieuwe dame hadden meegebracht of als singles zouden terugkeren. Uiteindelijk kwamen er slechts twee mannen zonder vrouw terug naar de villa.

De laatste weken zagen we in Love Island al heel wat nieuwe bombshells de villa betreden. Dat betekende ook dat er al heel wat mensen zijn moeten vertrekken. Zo zagen we hoe onder andere Thymo, Kluuk, Vanity en Amandine de villa al moesten verlaten. Ook Lena en Imad namen al afscheid, maar dat was een eigen keuze.

Daarna vertrokken de mannen naar Casa Amor. Daar leerden ze vijf nieuwe dames kennen, terwijl ook de vrouwen in de villa mannelijk gezelschap kregen. In enkele dagen zouden de deelnemers moeten beslissen of ze in hun koppel zouden blijven of toch voor iemand anders zouden kiezen.

Casa Amor

Bij de vrouwen was het al sinds het begin duidelijk: Kimmy, Nycole en Zoë zouden zich niet openstellen voor andere mannen. Naomi en Garbi besloten dat wel te doen. Uiteindelijk vond Garbi al snel alles bij Junar en kreeg Naomi de aandacht van drie mannen: Tim, Jort en Perhan.

De mannen in Casa Amor leken de nieuwe vrouwen in eerste instantie wat meer kansen te geven. Daar hield enkel Kengi sinds het begin meteen de boot af, maar wilde de rest de vrouwen toch beter leren kennen. Vooral bij Job en Nathalia was het al snel duidelijk dat zij als nieuw koppel zouden terugkeren. Ook bij Thijn werd dat al snel duidelijk.

Nieuwe koppels

Na enkele dagen keerden de mannen terug uit Casa Amor en zou iedereen moeten beslissen of ze in hun oude koppels blijven of voor iemand nieuw gaan. Elkaars keuzes kwamen ze uiteindelijk te weten bij het kampvuur. Kengi en Kimmy kozen resoluut opnieuw voor elkaar en ook Jonna keerde alleen terug voor Nycole.

Daarnaast veranderden er heel wat zaken. Zo kozen Zoë en Naomi voor niemand en hoopten ze op een single terugkeer van Thijn en Job. Maar die kwamen allebei met een vrouw aan hun zijde terug. Thijn koos voor Daphné en Job nam Nathalia mee naar de villa. Daardoor bleven Zoë en Naomi als single achter.

Ook Kevin nam een vrouw mee uit Casa Amor, namelijk Lot. Maar dat bleek uiteindelijk een minder groot probleem aangezien ook Garbi enkele minuten daarvoor voor Junar koos. Later deze week zal er opnieuw een herkoppeling plaatsvinden en zullen de singles moeten vertrekken.

Meer
Lees meer...