‘Love Island’: Nieuwe bombshell blijkt broer van Jonna

Het gaat hard in het nieuwe seizoen van Love Island. Nadat gisteren Amandine haar intrede maakte als bombshell, was er vandaag alweer een andere nieuwkomer. En ook die is op z’n minst opvallend te noemen. Het gaat namelijk om Kevin, de jongere broer van Jonna.

Love Island is nog maar iets meer dan een week bezig en toch hebben we al heel wat kandidaten zien komen en gaan. Vorige week zagen we zo al hoe Nycole tijdelijk afscheid moest nemen, maar ook hoe ze meteen daarna terugkeerde. Dat kon niet gezegd worden van Thymo en Kluuk die ondertussen de villa voorgoed verlaten hebben.

Bij de nieuwkomers zaten dan weer wat bekende gezichten. De eerste daarbij was Job. Hij won al eens de uitsluitend Nederlandse versie van het programma, maar wil het dus nog eens proberen. Gisteren volgde dan weer Amandine, die vorig jaar al eens meedeed en nadien een korte relatie met Jules had.

Nieuwe bombshell

Maar ook vandaag was het nog eens tijd voor een nieuwkomer. Wanneer Nycole op een date wordt gestuurd, maakt ze kennis met Kevin. Op het eerste zicht lijkt het wel te klikken, maar toch is Nycole meteen eerlijk over haar band met Jonna in de villa. Daarna mag ook Garbi op date met Kevin, en die date lijkt iets beter te verlopen.

Wanneer Kevin uiteindelijk meegaat naar de villa, staat de andere bewoners een grote verrassing te wachten. Kevin blijkt namelijk de jongere broer van Jonna te zijn. Die laatste barst in tranen uit wanneer hij zijn broer ziet en de twee hebben een openhartig gesprek over hun love interests in de villa.

Kevin

De komende dagen zullen we Kevin dus beter leren kennen, maar we weten alvast dat hij net zoals zijn broer bezeten is door basketbal. Toch lijken de broers nog iets anders gemeenschappelijk te hebben. Want ook voor Kevin zijn lelijke voeten een afknapper. Voor de rest is hij op zoek naar een lieve vrouw om zijn ondernemend en stout kantje te onderdrukken.

Net zoals Jonna zal ook Kevin binnenkort dubbel op televisie te zien zijn, want ook hij duikt op in het nieuwe seizoen van Klopjacht. Daarin slaan de broers samen op de vlucht.

Love Island is elke weekdag vanaf 20 uur te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...