‘Klopjacht’: Dit zijn de speurders in het nieuwe seizoen

Dit weekend, op zondag 3 september, gaat het nieuwe seizoen van Klopjacht van start. Daarin zien we opnieuw hoe verschillende vluchters dagenlang uit handen proberen te blijven van de speurders. Die speurders zijn opgedeeld in twee teams: het team in het hoofdkwartier en de teams op de baan.

Play4 zond in najaar van 2021 voor het eerst Klopjacht uit. In dat programma moeten gewone Vlamingen proberen 400 uur uit de handen blijven van een team topspeurders. Als ze er op het einde in slagen om het extractiepunt te bereiken zonder gepakt te worden, maken ze kans op een geldprijs. De enige voorwaarde daarbij is dat ze in België blijven.

Het tweede seizoen ging van start eind augustus 2022, en nu ongeveer één jaar later volgt er ook een derde. De 14 kandidaten uit dat nieuwe seizoen werden vorige week bekendgemaakt. En nu komen we ook te weten welke speurders hen op de hielen zullen zitten.

Klopjacht

In het derde seizoen zien we zes duo’s en twee solo-kandidaten. Er staat de speurders dus heel wat werk te wachten. Om die reden verdelen ze ook dit jaar het werk weer onder verschillende teams. Het grootste team blijft ook dit jaar opnieuw in het hoofdkwartier. Daar vinden we, net als vorig jaar, onder andere operationeel leider Danny, analisten Bart en Nina, IT-specialist Tim en tactisch rechercheur Werner. Daarnaast zal ook Charlotte uit het eerste seizoen terugkeren. Zij worden versterkt door nieuwe gezichten Roel en Ann.

In de mobiele teams zien we slechts één kleine verandering. Daar bestaat Team Alfa net zoals vorig seizoen uit Gino en Dieter en is het populaire Team Bravo met Jeremy en Guy ook opnieuw van de partij. Daarnaast is er ook nog Team Charlie met Bieke en Stacey. Bieke was vorig seizoen ook al te zien. Stacey was in het eerste seizoen een deelnemer en was vorig seizoen ook al kort te zien als speurder. Deze keer maakt ze dus officieel de overstap.

Klopjacht is vanaf zondag 3 september te zien op Play4.

Meer
Lees meer...