‘Love Island’: Vanity voorspelt wie dit seizoen zal winnen

Het avontuur van Vanity in Love Island zit er ondertussen al meer dan een week op, maar toch heeft de voormalige bewoonster nog iets te zeggen over haar villagenoten. Zij heeft namelijk een uitgesproken mening over wie volgens haar dit seizoen moet winnen.

Omdat er al heel wat bombshells bijkwamen in dit seizoen van Love Island, moesten er uiteraard ook meerdere kandidaten de villa verlaten. Een daarvan was Vanity. Zij bleef eind vorige week tijdens een herkoppeling alleen over waardoor het avontuur er voor haar opzat.

Bij haar thuiskomst merkte Vanity dat ze massaal veel berichtjes had gekregen via Instagram. Daarom vroeg ze in haar Story’s aan haar fans welke vragen ze hadden over Love Island. Op die oproep kwamen heel wat vragen binnen, waarop de jonge Vlaamse eerlijke antwoorden gaf.

Nycole en Jonna

In één van die vragen vroeg iemand aan Vanity wie zij denkt dat Love Island zal winnen. “Naar mijn mening denk ik onze lieve Nicole (sic) en Jonna aangezien zij heel oprecht en liefdevol zijn met elkaar. Van het begin tot het einde heb ik ze zien groeien. Hoewel ik er nu niet meer ben, zie ik ze nog steeds groeien en genieten van elkaar”, voorspelt Vanity.

Het is een feit dat Nycole en Jonna van alle gevormde koppels duidelijk al het verst lijken te staan. Tijdens Casa Amor, dat nu bezig is, hebben de twee ook totaal geen aandacht voor de nieuwe bewoners. Jonna en Nycole spreken daarentegen enkel over elkaar. Uiteraard wil dat nog niet per se zeggen dat ze ook zullen winnen, want het is de kijker die daarover zal beslissen en die durft al eens verrassend uit de hoek te komen.

Meer
Lees meer...