‘Casa Amor’ is terug: Tien nieuwe kandidaten maken hun intrede in ‘Love Island’

Het nieuwe seizoen van Love Island is volop bezig. De laatste weken zagen we zo al heel wat nieuwe gezichten, maar moesten ook veel kandidaten al afscheid nemen. Sommige koppels leken het al goed met elkaar te vinden, maar daar werd gisteren een stokje voor gestoken. De mannen moesten namelijk naar Casa Amor vertrekken. Iets wat bij de vrouwen niet meteen enthousiast werd onthaald.

De laatste twee weken zagen we al heel wat nieuwe bombshells de Love Island-villa betreden. Maar nu gooit de productie het over een andere boeg. In één klap kwamen er namelijk tien nieuwe kandidaten bij. In de aflevering van gisteren zagen we al hoe de mannen naar Casa Amor vertrokken en vanavond kregen we ook meteen te zien welke deelnemers ook zullen proberen om de liefde te vinden.

Casa Amor

Het is weer tijd voor Casa Amor in Love Island. Daarbij worden de mannen naar een andere villa gestuurd waar nieuwe vrouwen hen zullen proberen verleiden. De vrouwen blijven dan weer in de ‘normale’ villa, maar krijgen ook het gezelschap van vijf nieuwe mannen.

In de villa’s zullen de deelnemers testen of hun nieuwe relatie wel sterk genoeg is om de verleiding van sexy singles te kunnen weerstaan. Na een tijdje worden ze dan teruggestuurd en moeten ze beslissen of ze in hun koppels willen blijven of willen veranderen. En hoewel er dit seizoen al enkele sterke koppels zijn, lijkt iedereen toch open te staan om anderen beter te leren kennen.

Tien deelnemers

De nieuwe groep deelnemers bestaat uit vijf vrouwen en vijf mannen die dus elk in een andere villa zullen verblijven.

Vijf vrouwen

In de Casa Amor krijgen Jonna, Kevin, Job, Thijn en Kengi het gezelschap van vijf nieuwe bombshells. Het gaat om de 23-jarige Daphné uit Sint-Truiden, de 21-jarige Fee die dan weer in het Nederlandse Limburg woont, de 20-jarige Lot uit Zwolle (NL), de 20-jarige Nathalia uit Hilversum (NL) en de 22-jarige Thirza uit Bennebroek (NL).

vlnr: Daphné, Fee, Lot, Nathalia en Thirza (Bron: ITV Studios)

Vijf mannen

De vrouwen krijgen dan weer vijf nieuwe mannen over de vloer. Nycole, Garbi, Kimmy, Zoë en Naomi zullen de komende dagen uitzoeken of ze écht bij hun mannen willen blijven of ze toch voor iemand anders gaan.

De nieuwe mannen die die keuze zullen beïnvloeden zijn de 28-jarige Darnnhel uit Willebroek, de 22-jarige Perhan uit Leuven, de 24-jarige Jort uit Hoorn (NL), de 21-jarige Junar uit Groningen (NL) en de 25-jarige Tim uit Hilversum (NL).

vlnr. Darnnhel, Perhan, Jort, Junar en Tim (Bron: ITV Studios)
Meer
Lees meer...