‘Love Island’: Ook Amandine reageert op geruchten over vertrokken Imad

Het laatste woord over Love Island is dit seizoen zeker nog niet gezegd. Vooral het vrijwillige vertrek van Lena en Imad blijft voor beroering zorgen doordat er heel wat roddels de ronde doen. Amandine, die zelf ondertussen Love Island heeft moeten verlaten, spreekt haar nu ook uit over de zaak.

Lena en Imad waren twee van de originele deelnemers van Love Island die er al van bij het begin van dit seizoen bij waren. In de eerste aflevering werd Lena meteen gekozen door basketballer Imad en in de twee weken die volgden bleven de twee ook trouw aan elkaar. Het leek er dan ook sterk op dat het duo het ver zou schoppen in de show, maar daar beslist Lena anders over. Zij liet maandag voor de herkoppeling weten dat het beter was voor haarzelf om het programma te verlaten. Imad zag daarna geen nut meer voor hemzelf om te blijven en deed dus hetzelfde.

Roddels

Na dat vertrek trok het Nederlandse roddelaccount Juice Channel die versie in twijfel. Zij zeggen vernomen te hebben dat de organisatie Imad heeft verplicht om Love Island te verlaten omdat hij agressief was geweest. Volgens Lena klopt dat echter niet.

Ook Amandine heeft haar Instagram Stories die geruchten nu ontkend. “De roddels gaan echt té ver. Lena en Imad zagen elkaar oprecht graag en dat zag je ook in de villa. Lena heeft een rugzakje mee met wat ze allemaal heeft meegemaakt in het verleden wat bij haar voor veel stress zorgde. En waardoor ze enorm getriggerd werd”, legt ze uit, via Grazia.

Imad

“Niet alles van Imad werd uitgezonden. Imad en Lena hebben ook heel goede gesprekken gevoerd en hebben gesproken over hun miscommunicatie. Ik zelf heb twee uur lang bij de vuurkorf met Imad gepraat over hoe hij een betere man voor Lena kon zijn”, gaat Amandine verder. “Niets van de agressie klopt! Ik weet niet hoe die roddel is ontstaan, maar dit klopt dus niet. Geef hem alsjeblieft een kans en laat je niet leiden door wat roddelkanalen zeggen.” 

Meer
Lees meer...