‘Love Island’ neemt afscheid van maar liefst vier kandidaten

De laatste week van Love Island is ingegaan. Eind deze week komen we te weten wie dit seizoen wint. Maar vooraleer het programma de spurt naar de finale kon beginnen inzetten, moesten we eerst nog afscheid nemen van enkele deelnemers. Tijdens deze aflevering was het opnieuw tijd voor een herkoppeling. De twee kandidaten die daarbij alleen achterbleven, moesten meteen vertrekken. Maar ook nadien kwam er nog slecht nieuws.

Hoewel het lijkt alsof het nieuwe seizoen van Love Island nog maar net is begonnen, is het deze week toch al tijd voor de finale. Eind vorige week kwamen de kandidaten terug van Casa Amor en daarbij zagen we al enkele herkoppelingen.

Daardoor bleven ook Zoë en Naomi als single achter. Daar zou vanavond verandering in moeten komen als ze beiden nog in het programma willen bijven. Daarbij lijken ze allebei vooral op Thijn te rekenen, maar die zat na Casa Amor in een koppel met Daphné.

Vier exits

Bij de herkoppeling was het al snel duidelijk dat koppels Kimmy & Kengi, Jonna & Nycole, Garbi & Junar en Job & Nathalia niet uit elkaar zouden getrokken worden. Bij Kevin heerste eerst nog wat twijfel, maar uiteindelijk ging hij toch resoluut voor Lot. Daarna bleef alleen Thijn nog over. Hij had de keuze tussen drie vrouwen: zijn vorige match Zoë, zijn Casa Amor-liefde Daphné en zijn nieuwe crush Naomi.

Uiteindelijk koos hij voor Naomi, waardoor Zoë en Daphné het programma meteen moesten verlaten. Maar daarna kwamen Viktor en Holly met nog meer nieuws. Ook het koppel waarvan de rest vindt dat ze het slechtst bij elkaar passen, moet het programma verlaten. Dat werd beslist door Kimmy en Kengi nadat de rest hen aanstelde als ‘sterkste koppel’.

Zij maakten nadien de keuze om Thijn en Naomi naar huis te sturen als minst sterke koppel. Dat vonden ze allebei ook correct, aangezien ze nog maar net een koppel vormden. Op die manier zijn er dus nog maar vijf koppels in de running om met de eindoverwinning naar huis te gaan. Wie dat zal worden, komen we deze week nog te weten.

Meer
Lees meer...