‘Love Island’: Kimmy blikt terug op haar avontuur

Het vierde seizoen van Love Island zit erop. Sinds afgelopen weekend kennen we dan ook de nieuwe winnaars: Kimmy en Kengi. Zij gingen niet alleen met elkaar, maar ook met 25.000 euro naar huis. Op Instagram reageerde Kimmy voor het eerst op het hele avontuur.

Het was een bewogen, maar heel succesvol seizoen van Love Island. Zo kregen we de eerste week de ene na de andere bombshell op bezoek in de villa. Daarna was er ook nog Casa Amor om de rust te verstoren. In al deze chaos waren Kengi en Kimmy misschien wel de meest stabiele factoren. Zij vonden elkaar namelijk al heel snel en zouden uiteindelijk door de Vlaamse en Nederlandse kijkers als winnaars worden verkozen.

Meiden

“Net een sprookje”, zegt Kimmy daarover op Instagram. “Och, waar moet ik beginnen? 5 weken geleden begon ik aan een doodeng avontuur waar ik eigenlijk helemaal niet de ballen voor had, maar alles in mij zei dat ik dit moest doen. Het avontuur begon met 2 koffers vol met glitterpakken (menig carnavalliefhebber zou er jaloers op zijn) en hakken waar ik waarschijnlijk toch niet op kon lopen. Toen ik half struikelend over de tegeltjes de villa binnen kwam wandelen was ik zo zenuwachtig dat ik bijna van mijn graat ging, maar de ogen van de meiden stelden me meteen gerust.”

“Al snel voelde het heel vertrouwd met de meiden en ik koester alle moeilijke, leuke, bijzondere, maar ook emotionele momenten die we samen hebben meegemaakt en waarin we er altijd voor elkaar waren. Het knuffelen met de meiden, het samen douchen als echte zussen en het eindeloos kletsen. Ik kan echt zeggen dat de meiden familie voor mij zijn geworden”, gaat Kimmy verder.

Kengi

“En dan … mijn lieve Kengi”, komt Kimmy tot de kern van de zaak. “Tuurlijk hoopte ik er stiekem op, maar dat het zo zou lopen had ik nooit durven dromen. Een eigen prins, het lijkt allemaal wel echt een sprookje. Kan iemand mij even knijpen? Hihi. Ik ben zo zot van jou! Ik kan niet wachten om samen op avontuur te gaan en hopelijk ooit te eindigen met jou, 3 kids en 84 honden.”

“Lieve allemaal, ik ben ZO dankbaar voor al jullie lieve woorden en steun. Het voelt allemaal nog een beetje onwerkelijk, maar ik ben echt intens gelukkig”, besluit Kimmy.

Meer
Lees meer...