Eerste ‘Love Island’-koppel nu al uit elkaar

Afgelopen weekend zagen we de grote ontknoping van het nieuwste seizoen van Love Island. Na vier weken kwamen we eindelijk te weten welk koppel met de hoofdprijs naar huis ging en welke twee koppels in de finale zouden stranden. Uiteindelijk waren het Kengi en Kimmy die overduidelijk de wedstrijd wonnen. Een van de andere twee koppels is ondertussen al uit elkaar.

Love Island zit erop. Afgelopen weekend werd bekendgemaakt welk koppel er het sterkst uit het experiment kwam en dus met een prijzenpot van 25.000 euro naar huis ging. Dat werden uiteindelijk Kimmy en Kengi die al sinds de tweede dag een koppel vormden.

In de finale namen zij het op tegen Garbi, Junar, Jonna en Nycole. Ook die twee laatste vonden elkaar al aan het begin van het seizoen, maar voor hen stond een vaste relatie niet in de sterren geschreven. De twee zijn ondertussen namelijk al uit elkaar.

Jonna en Nycole

In eerste instantie vormden Jonna en Nycole al bij de eerste koppeling een duo. Dat veranderde kort toen Kengi zijn intrede deed, maar toen Kimmy er bij kwam en hem inpikte, koos Nycole toch terug voor Jonna. Daarna bleven de twee steevast voor elkaar kiezen.

Tijdens de Casa Amor bestond er even twijfel over de gevoelens van Jonna voor bombshell Thirza, maar uiteindelijk keerde hij toch als single terug. Nycole stelde zich niet open voor nieuwe mannen en ook zij besloot bij Jonna te blijven. Dat bleek dus een goede zet, maar toch kon de kijker al enkele spanningen zien in de dagen na de terugkeer uit Casa Amor.

Breuk

Toch haalden de twee de finale en ontmoetten ze als koppel elkaars familie via een videogesprek. En hoewel er dus nog even hoop was voor het koppel, bleef het geluk van korte duur. Ondertussen zijn de twee namelijk alweer uit elkaar. Dat hebben ze allebei bevestigd.

“Na een heel mooi avontuur te hebben gehad met Jonna, besluiten wij hier toch een punt achter te zetten. Ik had het ook anders zien lopen dan dit. Je leeft daar heel erg in een bubbel en dan merk je dat dingen in de realiteit toch anders zijn”, schrijft Nycole op haar Instagram Story.

Meer
Lees meer...