‘Love Island’: Kengi blikt terug op zijn deelname

Kengi en Kimmy wonnen afgelopen zaterdag het vierde seizoen van Love Island. Daardoor gaan ze naar huis met elkaar, 25.000 euro en veel fantastische herinneringen. Op Instagram blikte Kengi alvast heel enthousiast terug op zijn ervaring in Love Island.

Het was een bewogen, maar heel succesvol seizoen van Love Island. Zo kregen we de eerste week de ene na de andere bombshell op bezoek in de villa. Daarna was er ook nog Casa Amor om de rust te verstoren. In al deze chaos waren Kengi en Kimmy misschien wel de meest stabiele factoren. Zij vonden elkaar namelijk al heel snel en zouden uiteindelijk door de Vlaamse en Nederlandse kijkers als winnaars worden verkozen.

“Beste vrienden, fans en supporters, ik wil jullie allemaal vanuit het diepst van mijn hart bedanken voor jullie onvoorwaardelijke steun en vertrouwen tijdens mijn Love Island-avontuur. Het is moeilijk in woorden uit te drukken hoe dankbaar ik ben voor de liefde en aanmoedigingen die ik heb ontvangen gedurende mijn tijd in de villa”, begint Kengi zijn boodschap op Instagram. “Deze ervaring is voor mij echt een ongelooflijk mooi en leerzaam avontuur geweest. Ik heb de kans gekregen om mezelf beter te leren kennen, om te groeien als persoon en om nieuwe vriendschappen te smeden die voor altijd in mijn hart zullen blijven.”

Kimmy

“Maar het meest bijzondere van alles is dat ik de liefde heb gevonden. Ik heb de ware gevonden. Onze connectie is zo puur en oprecht, en ik kan niet wachten om te zien waar onze reis ons na Love Island naartoe zal leiden”, is Kengi enthousiast over Kimmy.

“Ik ben er trots op dat ik deel heb mogen uitmaken van Love Island en ik zal deze herinneringen voor altijd koesteren. Het is een ervaring die me heeft gevormd en me heeft laten groeien op manieren die ik nooit had kunnen voorstellen. Nogmaals, bedankt aan iedereen die me heeft gesteund. Jullie berichten, aanmoedigingen en liefde hebben me door moeilijke momenten geholpen en me laten stralen in de gelukkige momenten. Jullie zijn de reden waarom ik mezelf kon zijn en het beste uit deze ervaring kon halen”, gaat hij verder. “Ik kijk ernaar uit om nu de volgende fase van mijn leven in te gaan, met mijn hart vol liefde en dankbaarheid. Jullie hebben me de kracht gegeven om te geloven in mezelf en in de liefde.”

Meer
Lees meer...