‘Love Island’: Hoe gaat het nog met winnaars Kimmy en Kengi?

Exact twee maanden geleden wonnen Kengi en Kimmy Love Island. Het koppel vormde het eerste van alle finalisten en leek ook al het verst te staan in hun relatie. Die overwinning bleek achteraf meer dan terecht te zijn, want kort na het programma gingen alle andere koppels uit elkaar. Maar hoe gaat het nu met Kengi en Kimmy?

Qua kijkcijfers was het afgelopen seizoen van Love Island een enorm succes. Op het vlak van de liefde veel minder. Van de drie koppels die de finale haalden, is er namelijk maar één meer samen. Jonna en Nycole braken namelijk al meteen na het programma en niet veel later volgden ook Junar en Garbi. Ook de koppels die de finale niet haalden, zijn ondertussen allemaal uit elkaar.

Trouwen?

Gelukkig gaat het nog steeds zeer goed tussen Kimmy en Kengi. Dat zegt die eerste zelf in een interview met Grazia. “Kengi en ik willen echt samen oud worden; het liefst zou ik morgen al met Kengi trouwen, haha. Maar we moeten eerst even een balans vinden in ons leven”, legt ze uit.

Sinds hun overwinning in Love Island is er namelijk al veel veranderd in het leven van het jonge koppel. Kimmy stopte met haar studies en focust zich nu volledig op haar kledingmerk Spicey, terwijl ook Kengi druk bezig is met zijn eigen bedrijf.

Samenwonen?

“Tussendoor reizen we op een neer tussen België en Nederland om elkaar te zien. We hebben het weleens over samenwonen gehad, maar we willen dat niet na één maand verliefdheid al meteen doen. Ook lijkt het ons geweldig om samen te reizen, en steeds een paar maanden in een ander land te wonen”, blikt Kimmy vooruit op de toekomst met Kengi.

Meer
Lees meer...