‘Love Island’: Hoe ziet de toekomst eruit voor winnaars Kengi en Kimmy?

Voor heel wat kandidaten bleek het afgelopen seizoen van Love Island niet meteen een groot succes. Dat is echter niet het geval voor Kimmy en Kengi. Zij wonnen het programma verdiend en blijven stappen vooruit zetten in hun prille relatie.

Qua kijkcijfers was het afgelopen seizoen van Love Island een enorm succes. Op het vlak van de liefde veel minder. Van de drie koppels die de finale haalden, is er namelijk maar één meer samen. Jonna en Nycole braken namelijk al meteen na het programma en recent volgden ook Junar en Garbi.

Samenwonen?

Alle hoop is nu dus gevestigd op Kimmy en Kengi. Zij waren samen te gast bij FawryNotSawry van RTL Boulevard en spraken daar over hun prille relatie. Als eerste ging het daar over het leeftijdsverschil. Kengi is namelijk ‘pas’ 21 jaar, terwijl Kimmy ‘al’ 25 jaar is. Omdat Kengi volgens hen zeer volwassen is en Kimmy naar eigen zeggen “een soort grote kleuter” is, vormt dat volgens het koppel geen probleem.

Een ander mogelijk obstakel in hun relatie is de afstand. Kengi is namelijk van Gent in België en Kimmy van Amsterdam in Nederland. Momenteel brengen de twee op deze plaatsen om de beurten tijd door. Samenwonen staat voorlopig nog niet op de planning. Wel hebben ze elkaar ouders al ontmoet. “Beide ouders zijn fan en gunnen het ons enorm. Familie is belangrijk voor ons”, zei Kengi daarover op Instagram.

Geld

Tot slot kwam ook geld ter sprake. Kimmy en Kengi wonnen namelijk 25.000 euro in Love Island. Dat geld willen ze op drie manieren besteden. Ten eerste zou het koppel graag reizen. Daarnaast willen ze een deel van hun winst ook gebruiken om dieren te redden. Tot slot zullen ze het geld ook gebruiken om te investeren in hun bedrijven. Mogelijk zullen die drie zaken zelfs gecombineerd worden, want Kimmy droomt al langer van een soort dierenopvang in Spanje.

Meer
Lees meer...