Tweede ‘Love Island’-koppel zet punt achter prille relatie

Een week na de finale van Love Island is er maar één van de drie koppels uit de finale samen. Nadat eerder al Jonna en Nycole lieten weten uit elkaar te zijn, hebben Garbi en Junar nu hetzelfde gedaan. Enkel winnaars Kimmy en Kengi zijn nu dus nog een koppel.

Vorig weekend was de finale van het vierde seizoen van Love Island. Daar namen Kimmy & Kengi, Jonna & Nycole en Garbi & Junar het tegen elkaar op en waren het de kijkers die beslisten over de winnaar. Die kozen uiteindelijk voor Kengi en Kimmy.

Kort na die finale mochten we al één van de drie finalekoppels schrappen. Jonna en Nycole lieten toen namelijk weten dat ze uit elkaar waren. Nycole had het toen moeilijk met zaken die ze van Jonna te zien kreeg uit Casa Amor en kon zich daar niet over zetten. Hoewel Jonna zelf nog hoopt op een hereniging, lijkt die er voorlopig niet in te zitten.

Garbi en Junar

Nu blijken ook Junar en Garbi uit elkaar. Dat heeft Garbi zelf laten weten op Instagram. “Lieve allemaal. Ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten. Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal”, laat Garbi weten.

Garbi was in het afgelopen seizoen een van de originele bewoners van Love Island, maar moest lang haar weg zoeken. Eerst toonde ze interesse in de broers Jonna en Kevin, maar met beiden werd het uiteindelijk toch niets. Tijdens Casa Amor kwam Junar in de villa en met hem klikte het wel meteen. Het leek het begin van een sprookje, maar daar komt nu toch vroegtijdig een einde aan.

Meer
Lees meer...