‘Love Island’-winnaars Kengi en Kimmy zijn uit elkaar

De Love Island-vloek blijft duren, want met Kimmy en Kengi gaat er een zoveelste koppel dat tijdens het programma gevormd werd uit elkaar. De winnaars van het meest recente seizoen maakten zelf hun relatiebreuk bekend op sociale media.

Het meest recente seizoen van Love Island eindigde amper vier maanden geleden, maar nu al zijn alle koppels die daar gevormd zijn uit elkaar. Qua kijkcijfers was het programma dus een groot succes, maar op het vlak van de liefde heel wat minder. Van de finalisten braken Jonna en Nycole al meteen na het programma en niet veel later volgden ook Junar en Garbi. Ook de koppels die de finale niet haalden, waren een maand later allemaal uit elkaar.

Kimmy en Kengi

Alle hoop was dus gericht op Kimmy en Kengi, de winnaars van Love Island 2023, die tot voor kort nog heel verliefd leken. Op Instagram heeft Kimmy nu laten weten dat de twee toch uit elkaar zijn.

“Mijn hart is gebroken in 1.000 stukjes. Ik had echt zo gehoopt dat ik dit nooit had hoeven zeggen. Doordat Kengi niet goed in zijn vel zit, kan hij mij niet de liefde geven zoals eerst. Daarom wil ik hierbij laten weten dat wij voor nu de keuze hebben gemaakt om niet meer samen te zijn. We houden zoveel van elkaar, maar soms is dat niet genoeg om een relatie te laten werken”, klinkt het in een emotionele post.

Van de drie Vlaams-Nederlandse seizoenen van Love Island is er nu in totaal nog maar één koppel samen. Lio en Marvin haalden indertijd niet eens de finale, maar hebben ondertussen wel al een kind en zijn nog steeds gelukkig samen.

Meer
Lees meer...