‘Ex on the Beach’: Hier moeten exen aan voldoen om te kunnen deelnemen

Het nieuwe en ondertussen al tiende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is in volle gang. De nieuwe afleveringen gingen vorige week van start en ondertussen zijn de eerste exen al gearriveerd. Daarbij zagen we alvast een terugkeer van Megan Desaever, een van de meest besproken realitysterren van de laatste jaren.

Ex On the Beach: Double Dutch All Stars is terug! Voor de tweede keer in de geschiedenis van het programma gaat het om een speciale editie waarbij veelbesproken deelnemers uit de vorige jaren terugkomen. Die moeten wel aan een aantal voorwaarden voldoen voor ze echt mogen deelnemen.

Ex on the Beach

In de eerste aflevering zagen we de acht Originals van dit All Stars-seizoen. Het ging daarbij om Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Niet veel later kwam daar dus Megan bij als eerste ex en in de tweede aflevering deden ook Stevie en diens ex Ramon hun intrede.

De komende afleveringen zullen daar zonder twijfel nog heel wat namen bijkomen. Volgens het Nederlandse JuiceChannel zou het daarbij gaan om onder andere Quentin, Dylan en Dusty.

Voorwaarden

Hoewel al die namen bekend zijn bij de kijkers van het programma, moesten ze van de productie toch aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moesten ze natuurlijk nog steeds hun intrede doen als ex van een van de andere deelnemers. Daarbij telt het woord ‘ex’ pas als er ergens echt een verhaal achter zit.

Het begint met een lijst exen die wordt opgegeven door een van de originals. “Volgens mij heb ik 25 mensen opgegeven”, vertelde Luca eerder al eens bij RTL. “Een keer kussen is wel niet genoeg … er moet nog iets kunnen ontstaan.”

Meer
Lees meer...