‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’ krijgt eerste trailer

Zon, zee, strand en vooral heel veel drama … dat is het recept van Ex On The Beach: Double Dutch. Nu het programma terug is met een All Stars-editie krijgen we ongetwijfeld nog veel meer van dat alles. De eerste trailer belooft alvast veel goeds.

Ex On the Beach: Double Dutch All Stars is terug! Vanaf zondag 7 april is te zien hoe acht bekende singles uit Nederland en België naar het prachtige Colombia trekken waar ze kunnen genieten “liefde en lust”. Net zoals in vorige seizoenen gaat dat natuurlijk gepaard met heel wat drama.

All Stars

Vorige maand kwamen we al te weten wie de acht Originals zijn van dat All Stars-seizoen. Het gaat om Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Daarnaast kregen we ook al een kleine teaser te zien én vernamen we wie de eerste ex is die zal aanspoelen: niemand minder dan Megan Desaever. Ook zij beloofde al dat het een zeer goed seizoen zal worden en daar twijfel we geen seconde aan.

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is vanaf zondag 7 april te zien op VTM en twee dagen later kan je ook terecht op Streamz. Daar zal de Tablet of Terror ongetwijfeld weer zorgen voor heel wat onverwachte wendingen, goede en slechte verrassingen en vooral een leger aan exen.

Bekijk hier de trailer van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars:

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars gaat op zondag 7 april om 22 uur van start op MTV België. Vanaf dinsdag 9 april is het ook te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...