‘Ex on the Beach’: Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe All Star-seizoen

In april is het zover. Dan verschijnt het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch op MTV en Streamz. Om het tiende seizoen van het programma te vieren, komt de zender deze keer met een nieuwe All Star-editie. Dat deze editie alvast voor heel wat drama en onderlinge ruzies zal zorgen, is te zien in de eerste beelden.

Ex On the Beach: Double Dutch All Stars is terug! Vanaf zondag 7 april is te zien hoe acht bekende singles uit Nederland en België naar het prachtige Colombia trekken waar ze kunnen genieten “liefde en lust”. Net zoals in vorige seizoenen gaat dat natuurlijk gepaard met heel wat drama. Misschien zelfs nog meer, aangezien heel wat singles elkaar al bleken te kennen.

All Stars

Na heel wat geruchten, heeft MTV gisteren eindelijk bekendgemaakt dat het nieuwe All Stars-seizoen van Ex on the Beach er dit voorjaar nog zal komen. Daarin zullen fans van het programma dus heel wat bekende gezichten te zien krijgen. Het seizoen begint alvast met acht kandidaten die zich in een van de voorbije vijf seizoenen van hun beste kant hebben laten zien.

Het nieuwe seizoen gaat namelijk van start met Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Die groep zal naarmate het seizoen vordert natuurlijk nog worden aangevuld met heel wat andere bekende gezichten. Volgens geruchten zou het gaan om onder andere Dylan, Dusty, Lesley, Stevie, enzovoort.

Eerste beelden

Om de fans alvast warm te maken voor de drama, deelde MTV via Instagram al een eerste teaser. Daarin is meteen te zien dat de All Stars hun partydrang nog niet verloren zijn. “Poesje is back en heeft zin om te krabben aan een krabpaal”, klinkt het bij Michelle. In de rest van de video is alvast te zien dat het seizoen ook voor veel drama zal zorgen. Daarbij zien we al meerdere gevechten, horen we al meerdere beschuldigingen, enzovoort.

Bekijk de teaser hier:

Ex on the Beach: All Stars is vanaf 7 april elke zondag te zien op MTV en verschijnt vanaf 9 april elke dinsdag op Streamz.

Meer
Lees meer...