‘Ex on the Beach’ maakt deelnemers All Star-seizoen bekend

Het is zover! Na heel wat speculatie heeft MTV eindelijk bekendgemaakt welke bekende gezichten zullen deelnemen aan het All Star-seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De cast bestaat uit kandidaten die de laatste seizoenen al eens te zien waren. Zij reizen naar een villa in Colombia voor negen afleveringen, gevolgd door een reünie.

Ex On the Beach: Double Dutch All Stars is terug! Vanaf zondag 7 april is te zien hoe acht bekende singles uit Nederland en België naar het prachtige Colombia trekken waar ze kunnen genieten “liefde en lust”. Net zoals in vorige seizoenen gaat dat natuurlijk gepaard met heel wat drama. Misschien zelfs nog meer, aangezien heel wat singles elkaar al bleken te kennen.

Deelnemers

De voorbije maanden waren er al heel wat geruchten over de deelnemers. Wie er precies nog zal opduiken, valt nog af te wachten. Maar het nieuwe seizoen begint alvast met acht oude bekenden.

Ayleen

Ayleen (23) begint alvast zelfzeker aan het seizoen. “Ik weet dat als ik meedoe, het een topseizoen wordt”, klinkt het. Ze deed eerder al mee in het achtste seizoen van het programma. Ayleen zegt rustiger te zijn geworden, maar toch is ze nog steeds niet bang om wat drama te beginnen als de villa naar haar mening te saai wordt.

Elias

Een van de meest besproken kandidaten van de laatste jaren is misschien wel Elias (25). Zijn naam werd sinds zijn vorige deelname vaak meteen gelinkt aan zijn iconische ketting. Die gaf hij aan de dame die hij op dat moment het meest zag zitten. Nu is hij dus terug, al valt nog af te wachten of hij ook zijn ketting bij zal hebben.

Ayleen & Elias (Bron: MTV)

Ivory

Ook Ivory (28) liet er tijdens zijn vorige deelname geen gras over groeien. Hij werd onverwachts misschien wel een van de meest ‘succesvolle’ kandidaten van het seizoen. Na zijn deelname ging Ivory verder met zijn carrière als dj, maar ook in de liefde zat hij niet stil. Zo laat hij weten nog steeds geen genoegen te nemen met één partner omdat hij snel verveeld raakt.

Luca

Na zijn deelname aan seizoen 8, is Luca (26) behoorlijk populair geworden als influencer en dj. Hij kijkt positief terug op zijn vorige deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, maar hij doet niet mee om vrienden te maken. Luca heeft zo’n honderd avontuurtjes gehad en bijna geen serieuze relaties. Hij denkt dat hij nooit echt verliefd is geweest. “Monogamie bestaat niet, geloof ik”, klinkt het zelfs.

Ivory & Luca (Bron: MTV)

Maxim

Volgens eigen zeggen kunnen we dit seizoen een ’hevige’ Maxim (20) verwachten. Hoewel hij niet van drama houdt, is hij niet vies van een beetje uitlokken. Hij heeft vorig seizoen laten zien dat hij twee weken zonder seks kan, maar of hij ook deze keer is opgewassen tegen alle verleiding, moet blijken.

Michelle

In het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch vond Michelle (21) zichzelf veel te lief. Ze had het idee dat mensen vrij snel over haar heen liepen. In dit All Stars-seizoen wil ze niet zoveel van de andere deelnemers pikken. “Ik heb eigenlijk echt een kort lontje”, vertelt ze.

Maxim & Michelle (Bron: MTV)

Shirley

Shirley (29) was eerder al te zien in seizoen 7 van de reeks. Ze komt voor lust, sensatie en gezelligheid. In het dagelijkse leven leeft ze van foto’s op Instagram. “Ik doe niks. Instagram is mijn werk. Ik hoef
niks bijzonders te doen. Ik moet alleen zorgen dat ik ben opgemaakt en aankleed en dan ben ik klaar”, klinkt het.

Yara-Nour

Yara-Nour (20) was in seizoen 9 te kort in de villa om haar doel te bereiken. Dat is namelijk seks hebben met iemand op televisie. Al zal ze daar niet meteen zelf op jagen. “Ik laat mij graag versieren door de jongens. Ik stap niet snel op iemand af.”

Shirley & Yara-Nour (Bron: MTV)

Ex on the Beach: All Stars is vanaf zondag 7 april te zien op MTV en vanaf dinsdag 9 april wekelijks op Streamz.

Meer
Lees meer...