Deze All-Stars zouden deelnemen aan nieuw seizoen ‘Ex on the Beach: Double Dutch’

Er komt een tiende seizoen van Ex on The Beach: Double Dutch. En wat voor één! Om de tiende verjaardag van het programma te vieren, trakteert MTV de fans weer op een All Stars-seizoen. Heel wat van de deelnemers van dat nieuwe seizoen zijn nu al bekend.

Ondertussen is het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch al even afgelopen. Bij de reünie van dat seizoen hoorden de kijkers wel alvast dat Marc-Junior en Giorgina al bijna zeker waren van een plekje in dat speciale seizoen. Even later volgde nog een rij namen en nu komen er daar nog een paar bij.

Al bekend

In het komende All-Stars seizoen zullen de meest spraakmakende deelnemers van de voorbije vier seizoenen deelnemen. De opnames van dat seizoen zouden afgelopen zomer al hebben plaatsgevonden. Daardoor zijn er al langer geruchten over de deelnemers.

Zo was Girlscene er al van overtuigd dat naast Marc-Junior en Giorgina ook Yara-Nour (seizoen 9), Dusty (seizoen 7), Luca (seizoen 8) en Joyce (seizoen 8) te zien zouden zijn.

Nieuwe namen

Ondertussen zijn daar al weer heel wat namen bijgekomen. Dat meldt Juice Channel (via Love Reality). Het zou verder nog gaan om Quintin en Elodie uit seizoen 3, Shirley uit seizoen 7, Ivory, zijn ex Lesley en Stevie uit seizoen 8 en Dylan uit seizoen 9.

Dat zou nog maar het topje van de ijsberg zijn, want MTV zou meer dan 50 mensen hebben gevraagd om deel te nemen. Hoeveel we er daarvan echt zullen zien in het nieuwe seizoen, valt af te wachten. Wanneer het seizoen verschijnt, is ook nog niet bekend.

Meer
Lees meer...