Opnames ‘Ex on The Beach: Double Dutch All Stars’ binnenkort van start

Er komt een tiende seizoen van Ex on The Beach: Double Dutch. En wat voor één! Binnenkort vertrekken er namelijk enkele bekende gezichten om er opnieuw een All Star-seizoen van te maken. Volgens verschillende bronnen zullen de opnames zeer binnenkort beginnen.

Ondertussen is het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch al even afgelopen. Dat betekent natuurlijk ook dat het volgende seizoen meteen de 10de verjaardag van de Belgisch-Nederlandse editie wordt. En dat viert MTV met een nieuwe All Star-editie.

Wie daarin te zien zal zijn, valt nog af te wachten. Maar volgens Reality FBI zullen de opnames wel zeer binnenkort van start gaan. Bij de reünie van het afgelopen seizoen hoorden de kijkers wel alvast dat Marc-Junior en Giorgina al bijna zeker waren van een plekje in dat speciale seizoen.

Ex on The Beach

In Ex on the Beach gaan er acht originals op zonnige strandvakantie. Daarbij hebben ze alle luxe van de wereld, vieren ze elke avond feest en gaan ze af en toe op date. Maar er zit natuurlijk ook een addertje onder het gras.

Elke aflevering spoelen er een aantal exen aan die het avontuur heel wat minder leuk maken. Soms zorgt dat voor opflakkerende liefde, maar vaak resulteert het gewoon in drama.

All Stars

In het komende all-star seizoen zullen de meest spraakmakende deelnemers van de voorbije vier seizoenen dus deelnemen. Als we kijken naar de mogelijke kanshebbers voor het grote All Stars-seizoen, dan zijn er alvast heel wat bekende namen die zouden kunnen terugkeren.

Denk daarbij maar aan een mogelijk terugzien tussen Dennis (seizoen 6) en Megan Desaever (seizoen 9), nieuwe roddelpraat van Jennifer en Stevie (seizoen 8) en zelfs nóg een terugkeer van Harrie (seizoen 4, 5 en 8). Uiteindelijk zouden de makers maar liefst aan 50 ex-deelnemers hebben gevraagd om nog eens mee te doen.

Welke van die kandidaten er ook echt te zien zullen zijn, zullen we in het tiende seizoen pas te zien krijgen. Al bestaat de kans ook dat de informatie over de deelnemers al vroeger naar buitenkomt, dat was namelijk ook het geval bij Megan Desaever. Haar deelname aan het negende seizoen van het programma was al lang voor de uitzending bekend.

Meer
Lees meer...