‘Ex on The Beach: Double Dutch All Stars’: Deze ex-kandidaten alvast te zien in nieuw seizoen

Er komt een tiende seizoen van Ex on The Beach: Double Dutch. En wat voor één! Om de tiende verjaardag van het programma te vieren, trakteert MTV de fans weer op een All Stars-seizoen. De opnames van dat seizoen zouden afgelopen zomer al hebben plaatsgevonden, waardoor er al wat bekend is over de deelnemers.

Ondertussen is het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch al even afgelopen. Bij de reünie van dat seizoen hoorden de kijkers wel alvast dat Marc-Junior en Giorgina al bijna zeker waren van een plekje in dat speciale seizoen. Nu komen daar nog een aantal namen bij.

Ex on the Beach

In het komende All-Stars seizoen zullen de meest spraakmakende deelnemers van de voorbije vier seizoenen dus deelnemen. Als we kijken naar de mogelijke kanshebbers voor het grote All Stars-seizoen, dan zijn er alvast heel wat bekende namen die zouden kunnen terugkeren.

Denk daarbij maar aan een mogelijk terugzien tussen Dennis (seizoen 6) en Megan Desaever (seizoen 9), nieuwe roddelpraat van Jennifer en Stevie (seizoen 8) en zelfs nóg een terugkeer van Harrie (seizoen 4, 5 en 8). Uiteindelijk zouden de makers maar liefst aan 50 ex-deelnemers hebben gevraagd om nog eens mee te doen.

Kandidaten

Hoe die deelnemerslijst er uiteindelijk officieel zal uitzien, is nog niet bekend. Maar de Nederlandse site Girlscene is wel alvast overtuigd van enkele namen. Zo noemen zij alvast Marc-Junior en Giorgina als een zekerheid en zouden daarnaast ook Yara-Nour (seizoen 9) Dusty (seizoen 7), Luca (seizoen 8) en Joyce (seizoen 8) ook te zien zijn in het tiende seizoen.

Meer
Lees meer...