Megan Desaever keert als ex terug in ‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch staat voor de deur en speciaal voor de tiende seizoen krijgen we een All Stars-editie. Deze jubileumeditie begint alvast met een knaller, want de eerste ex die aanspoelt, is niemand minder dan Megan Desaever.

Ex On the Beach: Double Dutch All Stars is terug! Vanaf zondag 7 april is te zien hoe acht bekende singles uit Nederland en België naar het prachtige Colombia trekken waar ze kunnen genieten “liefde en lust”. Net zoals in vorige seizoenen gaat dat natuurlijk gepaard met heel wat drama.

Vorige maand kwamen we al te weten wie de acht Originals zijn van dat All Stars-seizoen. Het gaat om Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Daarnaast kregen we ook al een kleine teaser te zien.

Megan Desaever

Nu heeft MTV dus ook bekendgemaakt wie de eerste ex is die zal aanspoelen. Dat is niemand minder dan de 23-jarige Megan Desaever, ongetwijfeld een van de bekendste realitysterren van ons land. Zij was voor het eerst te zien in Temptation Island uit 2018 waar ze door haar toenmalige vriend Kevin “koekerond” werd genoemd en iets vreemdging met Joshua. Later kwam Megan nog regelmatig in het nieuws met haar verschijning in de Playboy, een OnlyFans-account waar ze geen belastingen op betaalt en meerdere relaties.

Ex On The Beach: Double Dutch is voor Megan geen nieuwe omgeving. Zo deed ze in het verleden al eens mee, maar toen stapte ze vroegtijdig op omdat ze de liefde had gevonden. Daardoor miste ze alle drama en lust en dat wil ze deze keer inhalen. Naar eigen zeggen wordt Megan heel snel verliefd omdat ze het moeilijk vindt om alleen te zijn. Dat belooft alvast voor Ex On The Beach: Double Dutch All Stars.

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars gaat op zondag 7 april om 22 uur van start op MTV België. Vanaf dinsdag 9 april is het ook te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...