Streamz geeft vintage outfits geïnspireerd op iconische ‘Sex and the City’-personages weg

Vorige week werd de nieuwe trailer van And Just Like That… gelanceerd. Hierin keren vriendinnen Carrie, Miranda en Charlotte bijna 20 jaar na de laatste aflevering van Sex and the City terug naar het televisiescherm. Om de release van de nieuwe serie te vieren geven Streamz en Telenet binnenkort vier vintage outfits, elk t.w.v. 1000 euro, weg. De looks zijn geïnspireerd op vier personages uit de nieuwe serie, samengesteld door ambassadeurs Véronique Leysen, Valerie De Booser, Nanja Massy en Joppe De Campeneere. 

Altijd al gedroomd van een inloopkast vol modieuze kleding of een schoenencollectie zoals die van Carrie? Wel die droom zou wel eens werkelijkheid kunnen worden! Vier Vlaamse And Just Like That…-ambassadeurs zouden dit najaar elk een high-fashion vintage ensemble weggeven op hun sociale media. Vanaf 17 december kan je dus via de Instagramkanalen van de vier Vlaamse modegoeroes kans maken op één van de outfits die ze (re)creëerden voor Carrie, Miranda, Charlotte en het nieuwe personage Che.

Vlaamse ambassadeurs

Voor de gelegenheid selecteerden Streamz en Telenet vier Vlaamse ambassadeurs: it-girl Véronique Leysen (Carrie), Belgisch model Valerie De Booser (Miranda), beauty-experte Nanja Massy (Charlotte) en non-binair modefenomeen Joppe De Campeneere (het nieuwe personage Che). De vier ambassadeurs geven in de loop van december hun outfits – ter waarde van 1000 euro – weg aan hun volgers.

Van links naar rechts: Véronique Leysen, Valerie De Booser, Nanja Massy, Joppe De Campeneere – bron: Streamz

Véronique Leysen en Valerie De Booser

De iconische tule rok, de extravagante bloemen corsages of de talloze designerhandtassen, allemaal kenmerkend voor de stijl van hoofdpersonage Carrie Bradshaw. Ambassadrice Véronique Leysen is vooral benieuwd naar hoe het verhaal van Carrie zal verdergaan in de reboot: “Ik keek vroeger altijd met twee vriendinnen, en mét Cosmopolitans, naar Sex and the City. Vooral de fashion vond ik ontzettend inspirerend, die erg gedurfde combinaties van leer met tule of iets chic met iets basic, die mix & match vond ik als tiener erg cool.” 

Presentatrice en model Valerie De Booser liet zich regelmatig inspireren door Sex and the City en neemt de outfit geïnspireerd op de stijl van Miranda voor haar rekening: “Wat ik zo leuk vind aan Miranda is dat ze een echte business woman is die klasse uitstraalt via haar outfits. Als je professioneel gekleed gaat, met een pantsuit bijvoorbeeld, dan straal je meteen een soort presence uit. Dat vind ik sexy!” 

Nanja Massy en Joppe De Campeneere

Beauty-experte Nanja Massy neemt de outfit van Charlotte voor haar rekening: “Ik ben benieuwd naar hoe de levens van Carrie, Miranda en Charlotte geëvolueerd zijn. Nu ik zelf ook mama geworden ben, zit ook ik in een andere levensfase, dus ik denk dat ik de serie nu nog sterker zal kunnen beleven. Maar ik ga zeker goed op de fashion letten, maar ook op de make-up en de styling. Bij het samenstellen van de outfit geïnspireerd op Charlotte ga ik erop letten dat de fit vooral vrouwelijk, klassevol en netjes is.”

Ambassadeur Joppe De Campeneere, die een outfit zal creëren geïnspireerd op het nieuwe, non-binaire personage Che vond Sex and the City vooral vernieuwend, omdat de personages unapologetically zichzelf waren: “De vriendinnen hadden allemaal een verschillende stijl, persoonlijkheid en ze respecteerden elkaar in hun eigen individualiteit. En ik hoop dat de kernboodschap van de serie, namelijk dat er geen één blueprint bestaat om een man, vrouw of mens te zijn, ook behouden blijft in de reboot.” 

De giveaways zullen vanaf 17 december op Instagram verschijnen op de accounts van Véronique LeysenValerie De BooserNanja Massy en Joppe De Campeneere. Waag je kans en wie weet win jij wel één van de vier superstijlvolle Sex and the City geïnspireerde outfits.

Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe Sex and the City-reboot:

And Just Like That… is vanaf 10 december wekelijks te bekijken op Streamz.

Meer
Lees meer...