Tweede editie ‘Studio 100 SingAlong’ maakt eerste namen bekend en kondigt extra show aan

De tweede editie van Studio 100 SingAlong komt eraan. Eind november en begin december is iedereen weer welkom in het Sportpaleis voor een grote portie nostalgie. Daar zullen namelijk minstens drie shows doorgaan en daarvan zijn nu de eerste namen bekendgemaakt.

De afgelopen jaren organiseerde Studio 100 met Throwback Thursday in het Sportpladijs en de Kinderen Niet Toegelaten-avond om 25 jaar Studio 100 te vieren. Deze concerten waren telkens gericht op volwassenen die opgroeiden met de gezichten van Studio 100 en zo dus konden genieten van een avond vol nostalgie. 

In december 2023 trok Studio 100 die trend door en organiseerde het een eerste editie van Studio 100 SingAlong. Het ging om een avond waarop Gert Verhulst en James Cooke – en heel wat bekende gezichten – verschillende bekende Studio 100-hits zongen, samen met de duizenden aanwezigen.

Tweede editie

Deze eerste editie was een enorm succes en dus werd er al snel beslist om het evenement ook in 2024 te laten doorgaan. Aanvankelijk ging het om één show op zaterdag 30 november, maar al snel werd daar een tweede show op zondag 1 december aan toegevoegd. En nu heeft Studio 100 laten weten dat er maandag 2 december nog een derde show komt. Voor die laatste twee avonden zijn nog tickets te verkrijgen.

Ondertussen kennen we de ook de eerste namen voor deze tweede editie van de Studio 100 SingAlong. De presentatie is daarbij opnieuw in handen van Gert Verhulst en James Cooke. Verder komen ook al zeker Mega Mindy, K3, Piet Piraat, Kabouter Plop, Samson & Marie en Big & Betsy. Meer namen volgen binnenkort.

Meer
Lees meer...