‘Studio 100 SingAlong’ keert volgend jaar terug met nieuwe show

Na het succes van de eerste editie van Studio 100 SingAlong is beslist dat de show ook in 2024 terugkeert. Voorlopig gaat het om één show waarvan de tickets vanaf vandaag te koop zijn.

Studio 100 is er al enige tijd niet enkel meer voor kinderen, maar ook voor nostalgische twintigers en dertigers. Dat bleek nog maar eens toen ze enkele maanden terug het 16+-feestje Studio 100 SingAlong aankondigden. Hosts Gert Verhulst en James Cooke nodigden daarvoor heel wat gasten uit en zorgden zo voor een nostalgische sfeer. Het ging onder andere om een reünie van de cast van immens populaire jeugdseries Het Huis Anubis en Amika. Uiteindelijk kwamer er maar liefst drie shows in het Sportpaleis om 1, 7 en 8 december.

Editie 2024

Nu die erop zitten, is het tijd om vooruit te kijken naar volgend jaar. Studio 100 heeft namelijk besloten om van de Studio 100 SingAlong een jaarlijkse traditie te maken. Ook volgend jaar keert de show dus terug naar het Sportpaleis. Wie daar precies te zien zal zijn, is voorlopig nog niet bekend. Wel belooft de aankondiging dat je opnieuw zal kunnen “meezingen met de grootste hits uit de geschiedenis van Studio 100”.

Voorlopig is er één datum aangekondigd voor de tweede editie van Studio 100 SingAlong. Het gaat om zaterdag 30 november 2024. Wie het feestje zeker niet wil missen, kan nu tickets bestellen via de website van Studio 100 en het Sportpaleis. De prijzen daarvoor variëren van 36 euro voor zitplaatsen op de tweede rij tot 49 euro voor staanplaatsen op het middenplein.

Meer
Lees meer...