Take That krijgt ook eigen documentaire op Netflix

Netflix stelde op het Edinburgh TV Festival een aantal nieuwe titels voor. Daarbij waren verschillende documentaires over bekende Britten. Naast Victoria Beckham en Gordon Ramsay krijgt ook de boyband Take That een eigen docureeks.

Take That is, misschien op One Direction na, nog steeds een van de grootste boybands uit de Britse geschiedenis. Netflix zal de rijke geschiedenis van de boyband nu samenvatten in een docureeks die binnenkort op de streamingdienst te zien zal zijn. Robbie Williams kreeg eerder al zijn eigen documentaire op Netflix, maar nu is het dus tijd voor een documentaire over zijn voormalige band.

Take That

De docureeks kreeg de zeer toepasselijke naam Take That en zal een unieke blik geven op het leven van Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange en Robbie Williams, de oorspronkelijke leden van Take That. In de documentaire zullen dus ook interviews met voormalige leden Jason Orange en Robbie Williams verwerkt zitten.

Take That ontstond in 1990 en bestond tot 1995 uit vijf leden. In 1995 besloot Robbie Williams om de groep te verlaten en zich te focussen op zijn solocarrière. De groep deed toen nog een jaar verder met vier om de wereldtournee af te werken, waarna de groep helemaal uit elkaar ging. In 2005 keerde de band terug, nog steeds zonder Robbie Williams. In 2010 keerde Williams wel nog kort terug om het album ‘Progress’ op te nemen, toen was de band dus weer volledig. Maar bij het volgende album, dat in 2015 verscheen, bleven er nog maar drie leden over, want zowel Robbie Williams als Jason Orange besloten toen op (opnieuw) uit de band te stappen.

Het is nog niet geweten wanneer de documentaire zal verschijnen op Netflix. Maar normaal gezien zou het gaan om een release in 2025.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...