Onthullende vierdelige docureeks over Robbie Williams nu te zien op Netflix

Na de veelbesproken Beckham-documentaire heeft Netflix een nieuwe spectaculaire docureeks gedeeld. Vanaf vandaag kan je op de streamingdienst namelijk terecht voor Robbie Williams, een vierdelige reeks over het gelijknamige popicoon.

De carrière van Robbie Williams begon in 1990 toen hij op zijn 16de als jongste lid van de groep Take That doorbrak in binnen- en buitenland. Na enkele jaren kreeg hij ruzie met de andere leden van de groep door zijn zware drugs- en alcoholgebruik en creatieve meningsverschillen.

Take That ging dan ook uit elkaar en in 1997 bracht Robbie Williams met ‘Life thru a Lens’ zijn eerste soloalbum uit. Alleen zou hij zelfs nog succesvoller worden dan met zijn groep. In die lange muzikale carrière waren er naast hoge pieken ook veel dalen. Ondertussen nadert de zanger de 50, is hij vader van vier kinderen en heeft hij een liefhebbende vrouw. Naar eigen zeggen is hij dan ook gelukkiger dan ooit, en daarom is het tijd om terug te blikken op zijn turbulente leven.

Robbie Williams

Om de 25ste verjaardag van zijn solocarrière te vieren, maakte Netflix een documentaire die toepasselijk de naam Robbie Williams kreeg. Het gaat om een vierdelige docureeks. Voor de productie ervan werd duizenden uren nooit vertoond beeldmateriaal verzameld van heel de carrière van een van de meest succesvolle Britse muzikanten ooit.

Robbie Williams toont niet alleen de hoogtepunten uit zijn carrière, maar vooral ook zijn moeilijke verleden. “Dit is een verhaal van onvoorstelbare roem op jonge leeftijd, en de prijs die je daarvoor betaalt”, omschrijft Netflix zelf de docureeks.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...