Netflix deelt eerste trailer van onthullende documentaire van Robbie Williams

Na een woelige carrière van meer dan 30 jaar en een solocarrière van 25 jaar krijgt Robbie Williams binnenkort een eigen documentaire op Netflix. Daarin zal je heel wat nooit vertoonde beelden van achter de schermen zien van de veelbesproken Britse zanger en showman.

De carrière van Robbie Williams begon in 1990 toen hij als jongste lid van de groep Take That doorbrak in binnen- en buitenland. Na enkele jaren kreeg hij ruzie met de andere leden van de groep door zijn zware drugs- en alcoholgebruik en creatieve meningsverschillen.

Take That ging dan ook uit elkaar en in 1997 bracht Robbie Williams met ‘Life thru a Lens’ zijn eerste soloalbum uit. Alleen zou hij zelfs nog succesvoller worden dan met zijn groep. In die lange muzikale carrière waren er naast hoge pieken ook veel dalen.

Robbie Williams

Om de 25ste verjaardag van zijn solocarrière te vieren, komt Netflix binnenkort met een documentaire die toepasselijk de naam Robbie Williams kreeg. Het gaat om een vierdelige docureeks. Voor de productie ervan werd honderden uren nooit vertoond beeldmateriaal verzameld van heel de carrière van een van de meest succesvolle Britse muzikanten ooit.

Robbie Williams is gemaakt door Ridley Scott Associates en producer Asif Kapadia (AMY). De regie is in handen van Joe Pearlman, die eerder voor Netflix ook al de documentaire Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now maakte.

De eerste teaser van Robbie Williams doet alvast vermoeden dat niets taboe zal zijn in documentaire. We zien de zanger namelijk zelf naar de docureeks kijken terwijl hij tegen iemand – zijn kinderen? – zegt dat ze pas later de beelden mogen zien.

Bekijk hier de teaser van Robbie Williams:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...