Documentaire ‘Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de documentaire Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now. In de documentaire krijgen we een diepere blik op de carrière en het leven van de Schotse zanger. Zo zal er ook ruimte zijn voor thema’s als mentale gezondheid en onzekerheden.

Taylor SwiftBLACKPINKJennifer LopezBeyoncéLady Gaga en onze eigen Angèle kregen al een eigen documentaire op Netflix. En nu is het tijd voor de volgende artiest. De Schotse zanger Lewis Capaldi, die vooral bekend is van zijn monsterhits Someone You Loved en Before You Go zal ons in Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now een inkijk geven in z’n leven. 

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

We kennen Lewis Capaldi natuurlijk als een vrolijke grappenmaker, maar in de documentaire krijgen we ook een heel andere kant van de zanger te zien. Zo geeft hij ons een persoonlijke en emotionele blik op z’n mentale gezondheid. Vorig jaar deelde Lewis Capaldi zo al dat hij lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Daardoor krijgt hij te maken met tics, die soms ook de kop opsteken tijdens optredens. Maar dat is niet het enige waarmee de zanger te kampen kreeg. 

In de officiële trailer, die enkele weken geleden verscheen, vertelt Lewis Capaldi ook over zijn onzekerheden, die meer dan ooit de kop opsteken nu zijn fans zoveel van hem verwachten. Ook haalt de zanger zijn angststoornis aan, iets waar hij aan probeert te werken. “Het voelt als een race tegen de klok om mijn mentale gezondheid op orde te brengen”, horen we hem zeggen. “Andere mensen rekenen op mij om beter te worden en ik weet dat ik het kan.”

Bekijk hier de teaser van Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...