Netflix lanceert trailer voor Beyoncés documentaire ‘Homecoming’

Beyoncé komt binnenkort met een documentaire op Netflix en daarvoor lanceerde de streamingdienst vandaag de eerste trailer. ‘Homecoming: A Film By Beyoncé’ toont het concert van Queen B op Coachella en haar voorbereidingen voor dat indrukwekkende optreden. 

Is er iets dat Beyoncé niet kan? Het is een vraag die je je misschien al enkele keren hebt gesteld in je leven. En het antwoord is waarschijnlijk ‘nee’. Ze is nog steeds een van de grootste artiesten van het moment, moeder van drie en binnenkort is ze te horen in The Lion King als Nala. Het volgende dat Queen B kan afstrepen, is een eigen Netflix-documentaire.

Homecoming

Op 17 april komt Homecoming: A Film By Beyoncé uit op Netflix. Dit is een documentaire over en door Beyoncé die dieper ingaat op haar – legendarische – optreden op Coachella vorig jaar. Ze schreef daar geschiedenis als eerste zwarte vrouwelijke headliner. Het festival werd toen omgedoopt tot Beychella en Queen B gaf mogelijk de show van haar leven.

In de documentaire zal onder andere te zien zijn hoe Beyoncé zich voorbereide op dat optreden en waar ze haar inspiratie vandaan haalde. We zullen dus kunnen meekijken aan het creatieve proces van misschien wel de grootste artieste aller tijden. In de trailer zijn onder andere haar man Jay-Z en haar oudste dochter Blue Ivy al te zien. We zien Beyoncé in de danszaal terwijl ze haar choreografieën oefent, we zien haar trainen en we zien haar met haar kinderen. Het wordt dus een intieme en persoonlijke kijk op het leven van Beyoncé.

Bekijk hier de trailer voor Homecoming: A Film By Beyoncé:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...