Netflix-documentaire over en door Angèle krijgt officiële trailer

De Brusselse zangeres Angèle maakte onlangs bekend dat ze haar eigen documentaire krijgt op Netflix. De documentaire, die de toepasselijke naam Angèle kreeg, zal vanaf vrijdag 26 november 2021 te vinden zijn op de streamingdienst. Vandaag kreeg de documentaire een officiële trailer.

Angèle zit niet stil. De Belgische zangeres brengt op 10 december 2021 haar tweede studioalbum ‘Nonante-cinq’ uit, maar deze maand nog krijgen we haar te zien in haar eigen documentaire. De documentaire, die simpelweg Angèle heet, werd gemaakt door Angèle zelf en vertelt haar leven in haar eigen woorden.

Dagboeken

In de officiële trailer voor de documentaire zien we hoe Angèle door haar oude dagboeken bladert. Ze vertelt over hoe snel ze gebombardeerd werd tot bekende zangeres en hoe dat haar mentale gezondheid aantastte. Haar podium-persoonlijkheid was namelijk een “verbeterde versie van haarzelf”. “Een combinatie van al mijn fantasieën”, zo omschrijft ze het zelf.

We zien hoe Angèle door haar eigen dagboeken bladert. Daarin leest ze passages als: “Op dit moment is succes mijn enige droom, maar vroeger was ik vrij.” In de trailer gaat ze ook al dieper in op een moment uit het begin van haar carrière. Toen had ze een fotoshoot gedaan voor een magazine, waarbij ze duidelijk had gemaakt dat ze niet wilde dat een bepaalde foto gepubliceerd werd. Maar toen het artikel verscheen, stond de foto paginagroot in het magazine. In voice notes van dat moment horen we hoe Angèle al huilend zegt: “Het is een publieke vernedering”. “Die gebeurtenis heeft me enorm geraakt, maar nadien was ik vastberadener dan ooit.”

Op het einde van de trailer wordt ook duidelijk dat Angèle ons meeneemt in de studio tijdens het maken van haar nieuwe album. We zien ook beelden van haar optredens en Dua Lipa, met wie ze vorig jaar het nummer Fever uitbracht.

Bekijk hier de officiële trailer voor Angèle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...