Dua Lipa en Angèle lossen samenwerking ‘Fever’

Angèle en Dua Lipa hintten al enkele dagen naar een samenwerking. En vandaag hebben ze Fever op de wereld losgelaten. Het nummer is een zwoele popsong, in het Engels én het Frans.

Dua Lipa en Angèle hebben samen een nummer opgenomen. Da’s een gloednieuw nummer geworden, in tegenstelling tot wat velen de voorbije dagen hebben gedacht. Dua Lipa lost namelijk volgende maand de Franstalige versie van haar album ‘Future Nostalgia’, en daarvoor heeft ze verschillende van haar bestaande nummers (in het Frans) herwerkt.

Fever

Maar het is dus niet aan een herwerking dat Dua Lipa en ‘onze’ Angèle hebben gesleuteld. Nope, de twee hebben vandaag het gloednieuwe Fever op de wereld losgelaten. Het nummer begint met tropisch klinkende synthesizers, waarop de stem van Dua Lipa zachtjes binnenkomt en perfect past.

De Brits-Kosovaarse popprinses teaset (niet zo subtiel) naar het refrein van Fever, maar voor we daaraan toekomen, krijgen we eerst nog de zachte stem van Angèle te horen. Het refrein nemen de twee topzangeressen samen voor hun rekening. Ze wisselen elkaar af, en dus krijgen we ook een afwisselend Engels-Frans refrein te horen.

(Niet zo) subtiele hints

Een tweetal weken geleden werden Dua Lipa en Angèle voor het eerst samen gespot. De geruchtenmolen draaide dan ook al snel op volle toeren. En zes dagen geleden kondigden de twee de samenwerking ook officieel aan.

I think quelque chose is coming bientôt with Dua Lipa“, schreef Angèle onder een reeks foto’s van hen samen. Dua Lipa deelde dezelfde foto’s en gebruikte enkel emoji’s in haar bijschrijft, emoji’s van thermometers. Fever, thermometer, snap je ‘m?

Dit bericht bekijken op Instagram

? ~ @ANGELE_VL ~ ?

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa) op

Meer
Lees meer...