Dua Lipa lost ‘Levitating’ (The Blessed Madonna Remix) feat. Madonna en Missy Elliott

Dua Lipa heeft het eerste nummer van haar nieuwe album op de wereld losgelaten. Het gaat om een remix van het nummer Levitating dat de toepasselijke titel Levitating (The Blessed Madonna Remix) kreeg. En die naam zegt al wat het is. Voor het nieuwe nummer werkte Dua Lipa namelijk samen met Madonna en Missy Elliott.

Op 21 augustus brengt de Britse zangeres Dua Lipa haar nieuwste album uit. ‘Club Future Nostalgia’ zal de nummers van Dua Lipa’s meest recente album ‘Future Nostalgia’ bevatten, maar die nummers werden allemaal in een nieuw jasje gegoten. Daarbij horen ook nieuwe samenwerkingen, waarvan we de eerste nu al te horen krijgen.

Levitating (The Blessed Madonna Remix)

Het eerste nieuwe nummer van het album is Levitating (The Blessed Madonna Remix). Het gaat dus om het bestaande nummer Levitating van Dua Lipa, maar dan in een remix samen met niemand minder dan Madonna en Missy Elliott.

Het volledige nummer kreeg een stevigere beat en extra vocals door Madonna. Missy Elliott leverde voor het nummer nog een extra rapvers en zo was Levitating (The Blessed Madonna Remix) geboren.

Beluister hier Levitating (The Blessed Madonna Remix) feat. Madonna en Missy Elliott:

‘Club Future Nostalgia’

Voor de rest van de remixen van ‘Future Nostalgia’ moeten we nog een weekje geduld hebben. Op dat album zal ook Gwen Stefani te horen zijn op een remix van het nummer Physical. Die remix werd gemaakt door producer Mark Ronson.

Andere namen kregen we nog niet van Dua Lipa, maar ze liet bij de aankondiging van het album wel weten dat we nog verrassingen mogen verwachten. Dat belooft dus.

‘Club Future Nostalgia’ verschijnt op 21 augustus.

https://www.instagram.com/p/CDfMM1LsSZz/
Meer
Lees meer...