Dua Lipa komt deze maand met nieuw album met Madonna, Missy Elliott en Gwen Stefani

Dua Lipa Madonna Gwen Stefani
Instagram dualipa

Dua Lipa komt binnenkort met nieuwe muziek. Al is nieuw misschien niet het juiste woord. Het gaat namelijk om een album met remixes van haar meest recente album ‘Future Nostalgia’. Maar voor het album schakelde Dua Lipa wel de hulp in van verschillende grote namen uit de muziekwereld.

De Britse zangeres Dua Lipa komt later deze maand met nieuwe muziek. Het gaat om remixes van de nummers van haar album ‘Future Nostalgia’ dat uitkwam op 27 maart. Maar dat betekent niet dat we niets hebben om naar uit te kijken. Want Dua Lipa heeft voor dat nieuwe album namelijk een aantal verrassingen in petto.

Madonna en Missy Elliott

Voor haar nieuwe release schakelde Dua Lipa, de nieuwste popprinses, de hulp in van de one and only Queen of Pop, Madonna. Zij zal te horen zijn op de remix van het nummer Levitating. Op die nieuwe versie zal ook Missy Elliott te horen zijn.

De nieuwe versie van Levitating verschijnt op vrijdag 14 augustus als prerelease voor het nieuwe album van Dua Lipa. Op de rest van het album is het nog iets langer wachten.

‘Club Future Nostalgia’

Het nieuwe album van Dua Lipa verschijnt een week later op 21 augustus. Dat album zal ‘Club Future Nostalgia’ heten en bestaan uit remixes van bestaande nummers van Dua Lipa. Maar ook voor die remixes heeft de zangeres een aantal grote namen kunnen strikken.

Zo zal je op dat album een nieuwe versie van het nummer Physical kunnen vinden. Die remix werd gemaakt door Mark Ronson en vormt een samenwerking met zangeres Gwen Stefani. Daarnaast laat Dua Lipa nog weten dat “alle nummers van ‘Future Nostalgia’ geremixed werden door ‘je favorieten’ en dat er nog heel wat meer verrassingen aankomen”. Wij kunnen alvast niet wachten.

Bekijk hier de aankondiging van Dua Lipa op Instagram:

Gesponsorde artikelen