Angèle krijgt eigen documentaire op Netflix

Angèle komt later dit jaar met haar tweede album ‘Nonante-cinq’. Maar er zit nog meer moois aan te komen voor de fans van de Brusselse zangeres. Zo maakte ze bekend dat ze haar eigen documentaire krijgt op de streamingdienst Netflix.

Angèle zit niet stil. De Belgische zangeres brengt in december haar tweede studioalbum uit, maar in november krijgt ze ook al haar eigen documentaire. Deze kreeg de toepasselijke naam Angèle en zal te vinden zijn op Netflix.

Angèle

Angèle wordt een documentaire over het succes van de zangeres, maar ook over de keerzijde van die populariteit. “De tranen, het geluk en de eenzaamheid van de roem”, zo omschrijft Netflix het. De documentaire wordt verteld in de eigen woorden van Angèle en wordt dus heel persoonlijk.

In de trailer voor de documentaire horen we Angèle vertellen hoe ze als tiener van de ene dag op de andere gebombardeerd werd tot superster. Maar daarbij verloor ze zichzelf, de échte Angèle. De documentaire neemt ons mee door de gedachten van de nog steeds heel jonge Angèle, waarbij we delen uit haar dagboek en oude foto’s te zien krijgen. De documentaire verschijnt op vrijdag 26 november 2021 op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor Angèle:

‘Nonante-Cinq’

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar in december verschijnt het tweede studioalbum van Angèle. De Brusselse zangeres loste eerder al het eerste single van dat nieuwe album, Bruxelles, je t’aime, maar in december krijgen we nog elf nieuwe nummers te horen. De titels van die nummers maakte Angèle bekend met een video op sociale media.

‘Nonante-cinq’ wordt het tweede studioalbum van Angèle, na ‘Brol’ uit 2018. De naam ‘Nonante-cinq’ is niet volledig uit te lucht gegrepen. Wie goed oplette in de lessen Frans, weet natuurlijk dat ‘nonante-cinq‘ Waals is voor ‘vijfennegentig’ en dat is het geboortejaar van Angèle.

Dit is de volledige tracklist van ‘Nonante-cinq’:

  1. Bruxelles je t’aime
  2. Libre
  3. On s’habitue
  4. Solo
  5. Pensées positives
  6. Taxi 
  7. Démons (Ft. Damso)
  8. Plus de sens 
  9. Tempête
  10. Profite 
  11. Mots justes
  12. Mauvais rêves
Meer
Lees meer...