Netflix-documentaire ‘Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now’ krijgt releasedatum en eerste teaser

Lewis Capaldi is de volgende artiest die zijn eigen documentaire krijgt op Netflix. De Schot veroverde de afgelopen jaren de wereld met zijn muziek en zijn hilarische persoonlijkheid. Enkele maanden geleden tekende de zanger een deal met Netflix en daarvan krijgen we volgende maand het resultaat te zien.

Taylor Swift, BLACKPINK, Jennifer Lopez, Beyoncé, Lady Gaga en onze eigen Angèle kregen al een eigen documentaire op Netflix. En nu is het tijd voor de volgende artiest. De Schotse zanger Lewis Capaldi, die vooral bekend is van zijn monsterhits Someone You Loved en Before You Go zal ons in Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now een inkijk geven in z’n leven.

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

In de eerste teaser voor Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now waant Lewis Capaldi zich deel van enkele topreeksen van Netflix. We zien hem zo in een jurk van Bridgerton, in z’n beste Joe Exotic– en Wednesday Addams-cosplay en in de overalls van Squid Game, La Casa de Papel en Orange is the New Black. En op het einde zien we hem gewoon als zichzelf, waarbij hij z’n documentaire Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now officieel aankondigt.

Lewis Capaldi is uiteraard altijd z’n hilarische zelf, maar door de titel van de documentaire lijkt het er toch ook op dat Lewis ons een inkijk zal geven op z’n mentale gezondheid. De zanger deelde vorig jaar namelijk dat hij lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Daardoor krijgt hij te maken met tics, die soms ook de kop opsteken tijdens optredens. Sam Bridger van het productiehuis Pulse Films legt uit: “Het begon als een film over het maken van zijn ‘moeilijke tweede album’, maar het groeide uit tot een verbazingwekkend eerlijk portret over de druk van roem op jonge schouders. Daarbij gingen we ook dieper in op een van de moeilijkste conversaties van deze tijd: mentale gezondheid.”

“Als ik eerlijk ben, vind ik het best eng dat mensen deze documentaire gaan zien”, klinkt het bij Lewis Capaldi zelf. “Maar ik ben er heel trots op en hoop dat jullie ervan zullen genieten.” De documentaire Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now verschijnt op woensdag 5 april op Netflix.

Bekijk hier de teaser van Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...