‘Bridgerton’: Dit is wat er in seizoen 3 staat te gebeuren

De makers van Bridgerton zijn op dit moment druk bezig aan een derde seizoen. Daarin zal Colin Bridgerton, de derde oudste zoon, de hoofdrol spelen. Zijn reisverhalen en zijn liefde voor Penelope Featherington zullen dus centraal staan. In een nieuwe beschrijving van het seizoen, komen we alvast iets meer te weten over wat er staat te gebeuren.

Wie de eerste twee seizoenen van Bridgerton heeft gezien, die weet dat de belangrijkste rode draad in de serie bijna op ontploffen staat. Hoe dat precies zal gebeuren, daar zal het derde seizoen antwoord op geven. Dat seizoen gaat namelijk over Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Caughlin).

Colin is de derde zoon van de familie en staat bekend als levensgenieter en reiziger. Penelope staat in de reeks vooral bekend om haar dubbelrol als Lady Whistledown. En daar zal het nieuwe seizoen hoogstwaarschijnlijk op gaan focussen. Die verhaallijn zal natuurlijk ook een invloed hebben op haar vriendschap en relatie met Colin. 

Colin en Penelope

Dat elk seizoen van Bridgerton over een ander lid van de familie gaat, dat is bekend. Het was dan ook geen grote verrassing toen vorige week werd aangekondigd dat actrice Phoebe Dynevor, die Daphne speelt, in het derde seizoen niet te zien zou zijn. Het verhaal zal dus volledig rond Colin en Penelope draaien. Dat was al lang bekend, maar nu is er een nieuwe synopsis die ons al meer antwoorden geeft. Die werd door Netflix zelf gedeeld.

“Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar lang gekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) opgegeven na het horen van zijn minachtende woorden in het vorige seizoen. Ze heeft echter besloten dat het tijd is om een echtgenoot te vinden en bij voorkeur iemand die haar voldoende onafhankelijkheid zal geven om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen.

Maar bij gebrek aan vertrouwen mislukken de pogingen van Penelope op de huwelijksmarkt. Ondertussen vraagt Colin zich af of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn. Dat maakt alles voor Penelope nog ingewikkelder. Zeker omdat ze haar identiteit als Lady Whistledown nog steeds geheim wil houden.”

Een releasedatum voor Bridgerton seizoen 3 is er nog niet.

Meer
Lees meer...