‘Bridgerton’ krijgt nieuw, opvallend personage in seizoen 3

De opnames voor het derde seizoen van Bridgerton zijn al enige tijd bezig, maar toch worden er nog nieuwe namen toegevoegd aan de cast. Zo zou Hannah New, bekend van Black Sails, aan de reeks zijn toegevoegd als het personage Lady Tilley Arnold.

De opnames van seizoen 3 van Bridgerton zijn bijna exact drie maanden geleden begonnen. We weten daarbij al dat de focus deze keer zal liggen op het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Nicola Coughlin, die Penelope speelt, verklapte ook al dat er opnieuw – net als in seizoen 1 – meer seksscènes te zien zullen zijn.

Op het vlak van casting weten we al dat de hoofdrolspelers van vorig seizoen, Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) en Simone Ashley (Kate Sharma), terugkeren. Charithra Chandran (Edwina Sharma) zal dan weer niet meer te zien zijn, terwijl actrice Hannah Dodd de rol van Francesca Bridgerton overneemt van Ruby Stokes.

Hannah New als Lady Tilley Arnold

Aan die castlijst kunnen we ook de naam van Hannah New (Maleficent, Black Sails) toevoegen. Volgens de website Deadline maakt zij namelijk komend seizoen haar debuut in Bridgerton. De Britse actrice zal de rol van Lady Tilley Arnold op zich nemen. Zij is een jonge weduwe die geniet van de privileges en de macht die horen bij het feit dat ze nu zelf eigenaar is van een groot landgoed. Daarbij geniet Tilley Arnold volop van haar seksuele vrijheid en financiële onafhankelijkheid.

Meer
Lees meer...