‘Bridgerton’ seizoen 3 zal volgens actrice terug meer intieme scènes bevatten

De opnames van Bridgerton zijn officieel terug begonnen. Dat het nieuwe seizoen rond de personages Colin Bridgerton en Penelope Featherington zou draaien, is al even geweten. Maar nu licht actrice Nicola Coughlin, die de rol van Penelope speelt, ook al een tipje van de sluier op over hoe dat seizoen er precies zal uitzien. En daar zullen veel fans alvast blij mee zijn.

Bridgerton is al sinds zijn eerste seizoen in 2020 een van de bekendste Netflixseries. Elk seizoen draait om een ander lid van de Bridgerton-familie en elk jaar zorgt de reeks voor nieuwe records. Toen het tweede seizoen eerder dit jaar uitkwam, behaalde het meteen de titel van ‘meest bekeken Engelstalige reeks’.

Die titel werd in mei overgenomen door Stranger Things, maar toch toont het aan hoe populair de serie is. Op dit moment is seizoen 3 in productie, en dat seizoen belooft weer romantisch én intiem te worden.

Penelope en Colin

In het derde seizoen zal het verhaal rond Colin Bridgerton draaien. Hij is de derde zoon van het gezin, en hield zich de laatste seizoenen vooral bezig met reizen en het ontdekken van verschillende culturen. Daarnaast is hij goed bevriend met Penelope Featherington, die na seizoen 1 ook Lady Whistledown bleek te zijn.

Penelope heeft gevoelens voor Colin, maar durft zich daar niet over uit te spreken uit schrik om niet goed genoeg te zijn voor hem. Maar dat verhaal zal dus in het derde seizoen verder uitgebreid worden.

Intieme scènes

En in tegenstelling tot seizoen 2 zou het nieuwe seizoen terug heel wat intieme momenten bevatten. In een interview met ExtraTV vertelt actrice Nicola Coughlin dat de spanning tussen haar personage en Colin Bridgerton (Luke Newton) zal stijgen. Wanneer de interviewer haar vraagt of ze terug naar de ‘sexy’ stijl van seizoen 1 zouden terugkeren, gaf Coughlin een overtuigend antwoord. “Ik denk het wel, we zijn hun relatie al twee seizoenen aan het opbouwen. De spanning is er.”

Fans kunnen zich dus waarschijnlijk terug verwachten aan een groot aantal seksscènes, veel intieme momenten en opgeloste seksuele spanning. Maar of dat ook echt werkelijkheid wordt, dat valt nog af te wachten. Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen precies op Netflix zal verschijnen.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...